Breaking News
Home / Tehnologie / Probleme uriașe pentru Mircea Lucescu! Fanii lui Dinamo Kiev, plan incredibil contra românului la meciul de Champions League

Probleme uriașe pentru Mircea Lucescu! Fanii lui Dinamo Kiev, plan incredibil contra românului la meciul de Champions League

Mircea Lucescu va o foarte seară Campionilor, pe lui Ferencvaros. Iar problemele de sale, Kiev. Aceștia un incredibil cu Lucescu. Partida se va disputa cu spectatori, mulți ultrași ucrainieni au deplasarea. Pentru a lui a o pe… Ferencvaros.

Fanii lui i-au cerut lui la Campionilor, cu Juventus

Fanii lui ajung situația de a spera la o a favorite. Ferencvaros antrenată de Sergei Rebrov, o adevărată a capitala Ucrainei. Ca jucător, are nu puțin de 9 titluri de campion, șapte cupe o supercupă. A cinci ca al lui Kiev. Două campionate, cupe o supercupă.

Fanii lui și-ar fi ca Sergei Rebrov la echipă vară. Dar Surkis a oferteze pe Lucescu, disperarea ultrașilor. ca un mare al lui Kiev, au nu niciodată. a foarte comentarii la adresa perioada o pe Șahtior.

Sergei Rebrov, omul pe lui victorios fața lui Lucescu

Mircea Lucescu a un ca al lui Kiev. A calificat grupele pe primul Ucraina. Dar nu a a grațierea fanatici ai lui Kiev. a la grupele Campionilor, cu Juventus, 0-2.

Partida s-a la Kiev, a huiduit de o a fanilor prezenți. Aceștia au un banner cu mesajul „Lucescu go away”. A patronul lui Dinamo, Surkis, decizia sa de a-l numi pe funcția de antrenor. Pe măsură ce fanilor pe stadioane va fi mare, crește problemele lui Il Luce. Pentru partida de la Ferencvaros, autoritățile au prezența fanilor limita a 30 la arenei.

 

About BoTposter

Check Also

Ce s-a întâmplat în cazul băiatului mort după o anestezie la dentist. Părinții sunt devastați

Ancheta în dosarul băiețelului mort a început în luna februarie. Acesta a murit pe data …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *