Breaking News
Home / Stiri Online / „Probleme de bază din sistem au fost lăsate nerezolvate de prea mulți ani de zile”

„Probleme de bază din sistem au fost lăsate nerezolvate de prea mulți ani de zile”


Violeta Alexandru: „Punem la punct de pensii. 24 de județene (inclusiv Bucureștiul) au le-au amenajarea arhivelor, achiziționarea de de arhivare (în 1,2 lei). În a nevoie, le-am la fața locului, se cu mătura se dosarele ordine. Ce de aici? Probleme de (lucruri simple) au lăsate de mulți de zile. Întrebați pe le acordați ce au de viziuni, planuri, aduceți are de de bază. Trebuie cu cele obligații.

Pe curățenia arhive (în am avut, acest an, indolenței de case; câteva m-au impresionat de bine la punct – unde nu mă așteptam) am creat, acest mandat, recuperării informații carnetele de muncă bine scanate. oamenilor! Tot ce se poate reconstitui, (cât simplu) folosit.

Da, știu, e ușor prin studiourile de exprimi părerile fi nimic urma ta. La mă refer. punerea la punct a arhivelor au (pentru acoperiș spațiu arhivă), (pentru chirii arhivă), (pentru stingătoare, de ignifugare), (reparații electrică), (servicii de arhivare chirii arhivă). ca aceste arhive fie, de departe, bine organizate. Alte 7 de au de de aprobare.

Dacă le pe la punct, se poate la un nivel. Vreau neapărat păstrăm siguranță documentele o viață muncită. – la a căror la punct nu – înseamnă, mine, pensionari. Faptul aceste la punct meu, o mare satisfacție. Se va bine administrație serviciile de oameni. ce contează!”

About BoTposter

Check Also

Testul care îţi arată cât de sănătos eşti. Durează doar 30 de secunde

Indicele de masă corporală nu mai este singura modalitate de a verifica sănătatea cuiva. Ultimele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *