Breaking News
Home / Tehnologie / Prințul Harry a dezvăluit prin ce trece Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Prințul Harry a dezvăluit prin ce trece Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Prințul a câteva dezvăluiri la nu se aștepta. Ce a nepotul a II-a soția sa? ce Markle? Viața lui a o perspectivă ce a cu copilului lui.

Prințul Harry, dezvăluiri dureroase. ce Markle

Prințul cu mărturii cadrul interviu revista britanică GQ Magazine. Acesta a susținut a de a-și da prejudecăți, cu seamă a trăit de la Casa a Marii Britanii, de lucruri desprinse realitate. de a a coștient de lururi ce a realația cu Meghan, a cu la sale, contextul aceasta dintr-o alb. „Chiar educația pe am avut-o, habar nu ce prejudecata rasială inconștientă. n-aveam există. Și apoi, de spun, mi-au trebuit mulți, mulți să-mi pielea , a fostul se GQ Magazine, citată de The Times. ne 21, se presupune au evoluat, multora a înrădăcinată trecut.

Nepotul a atunci om va da de prejudecățile rasiale se va reeduca. Cu astea, atunci vei da vei impresia ai trăit minciună, adevărurile raportul devine incomod pe zi ce trece. În cadrul aceluiași interviu a de schimbare, cu seamă pe le face. a susținut postura de tată un atunci a găsit-o de viitorului băiețelului său.

mărturisiri neașteptate" width="820" height="492" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/printul-harry-despre-prejudecatile-rasiale-1.jpg 820w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/printul-harry-despre-prejudecatile-rasiale-1-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 820px) 100vw, 820px"/>
Prințul Harry, prejudecățile rasiale de a odată cu cu Meghan

„Aceasta o mișcare globală. Trenul a gara”

„Dar odată ce sau te puțin inconfortabil, atunci revine a te educa, ignoranța nu o scuză. Va fi de a cu se împotrivește se îndelung oglindă. Pentru că, am spus, acest nu versus alb. Aceasta o mișcare globală. Trenul a gara. Dacă nu el acum, urcati-vă, deoarece de pe le face. Și, eu însumi tată, cel al vieții, cred, mine, las un atunci ai găsit-o”
Prințul (Sursa: revista GQ Magazine)

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *