Breaking News

Primul ochi bionic uman e gata și medicii se pregătesc să-l implanteze


O echipă de cercetători de la Monash Melbourne, Australia, a un poate restabili la oarbe, printr-un cerebral. Dispozitivul Monash punct de primul ochi uman lume.

Echipa se pregătește acum ce susține fi primele studii clinice umane cu un ochi bionic. Echipa va a-l produce, cele urmă, la scară globală. Procesul esență smartphone cu microelectrozi implantați creier, TechCrunch.

„Sistemul de viziune bionică Gennaris”, un de realizare de ani, optici deteriorați a transmiterea semnalelor de la la centrul de viziune al creierului.

Sistemul alcătuit dintr-un personalizat, o cameră un transmițător wireless. O unitate de se ocupă de strângerea datelor, ce un de plăci furnizează semnale.

„Designul un de la 172 de pete de (fosfenă) informații individului a naviga medii a recunoaște prezența a lor”, a declarat Arthur Lowery, Departamentul de Inginerie a Sistemelor Electrice Calculatoare a Monash, într-un comunicat.

Încă nu primele teste pe oameni

Cercetătorii speră, de asemenea, adapteze a-i ajuta pe cu neurologice netratabile, ar fi paralizia membrelor, ca să-și recâștige mișcarea. „Dacă va succes, MVG [Monash Group] va o nouă întreprindere axată pe furnizarea de cu orbire netratabilă mișcare paralizate de tetraplegie, transformând, timp, de sănătate”, a Lewis.

Un studiu a arătat Gennaris a fi transplantat siguranță a oi un insertor pneumatic, cu o cumulată de 2.700 de nu efecte sănătății.

„Cu suplimentare, vom fabrica aceste implanturi corticale aici, Australia, la a la umane”, a declarat Marcello Rosa, de fiziologie la Monash membru MVG.

Știrea ce Neuralink, compania de interfețe computer-creier a lui Musk, a anunțat testează de de monede la vii. Obiectivele similare: tratarea cerebrale, paralizia.

De asemenea, un separat, un „protetic vizual”, de de știință de la de Medicină Baylor Houston, a recent participanților nevăzători, văzători „vadă” forma literelor, detaliat într-o lucrare mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *