Breaking News
Home / Stiri Online / Primul album postum al lui Ennio Morricone va fi…

Primul album postum al lui Ennio Morricone va fi…

Albumul “Morricone Segreto”, o colecţie de compoziţii lui de la sfârşitul ’60 şi ’80 7 piese nelansate anterior, va fi produs de Decca şi CAM Sugar la patru de la premiat cu Oscar, anunţă Variety.


“Morricone Segreto” va fi pe 6 noiembrie, cu câteva de data la maestrul ar fi 92 de ani, pe 10 noiembrie. Discul va fi şi pe CD sau vinil. 

Colecţia, cuprinde compoziţii  şi inovative puţin lui Morricone, nu au lansate, descrisă drept “o prin misterioase, chitare stridente şi cu efecte emoţionale compozitorului s-a aflat mereu modei, distând stilul manieră”. 

a murit pe 6 la vârsta de 91 de ani. A sa partitură, un de muzică clasică, la sfârşitul 1950 şi a de cadrul de stat, RAI. Şi-a de de muzică de 1961, colaborând la „Il Federale”.

Morricone, a 500 de coloane sonore, a de şase la premiile de şi a un Oscar, onorific, 2007, şi coloana sonoră a „The Hateful Eight” (2015). Inspirat de Mozart, Bach şi Vivaldi, prolifici de muzică timpurile, pe parcursul cariere de aproximativ şapte lui au 70 de de copii.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

About BoTposter

Check Also

Când ar putea reveni francezii la o viață normală? Expert: “Trebuie să fim vigilenți”

Fontanet, care este un cunoscut epidemiolog în Franța, a declarat la un post de televiziune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *