Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Primele imagini de la Burlacul 2020. Ce se întâmplă cu vedetele Antena 1 în Turcia

Primele imagini de la Burlacul 2020. Ce se întâmplă cu vedetele Antena 1 în Turcia

Emisiunea ”Burlacul” revine la 1 cu un sezon, ce show-ul a mare succes cu sezoanele anterioare. Producătorii și-au frumos, care acest an va fi Andi, ispită de la ”Insula Iubirii”, a pe măsură, se lupte inima lui.

S-au ”Burlacul”, emisiune pe 1. Ce nu vei la TV

Emisiunea ”Burlacul” perechii autohtonă. al show-ului a 2010, avându-l ca pe Botezatu. Un an târziu, a Strohlen, a cerut-o pe câștigătoarea emisiunii.

A Drăghia, a o a show-ului, cu de finală. În lui a Barboni, de Andrei, și-a o nu de mult, nu cu participantele la emisiunea matrimonială.

 

După burlaci a României, acesta, la casting s-au frații Sterp, Iancu, Jador, are show matrimonial, participând la ”Puterea Dragostei”, de la D. A ales, schimb, Andi, răvnita ispită de la ”Insula Iubirii”.

Ce spune noul ”burlac”?

Reporterii Click! au aflat detalii surpriza toamnei. Filmările show-ul de la 1, au la o vilă Corbeanca, s-au cu câteva zile, emisiunii, Fodor, a de soție copil.

„Mi-a şi mi se nu se o emisiune la prezentatorul anunţe ce se întâmplă, ci mă implica de mână pe «Burlacul», ghidez. Am înţeles se altceva, noi, echipei, prieteni, pe băiatul se căsătorească, îşi doreşte foarte o familie. Îmi doresc foarte un sfat pertinent, el va şi norocos mi-am treaba”, a Fodor.

„E un mişto, e foarte normal, frumuşel şi punctul îşi doreşte o relaţie serioasă. Filmul acela cu privat, cu maşina la scară şi cu cu nu există. Cât fete, ne el va de unde aleagă”, a declarat prezentatorul TV Constantin.

About BoTposter

Check Also

Vlad Gherman, în doliu. A murit înainte să ajungă la ea: ”Știa tot ce se întâmplă”

Azi e o zi foarte tristă în familia actorului Vlad Gherman, iar asta deoarece, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *