Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Prima reacție a lui CTP când a văzut rezultatele exit-poll. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu votul românilor

Prima reacție a lui CTP când a văzut rezultatele exit-poll. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu votul românilor

Ca românii, a la vot. Acesta a delcarat a la vot aidoma pește aruncat pe se sufocă. Un vehement critic al făcute, de data asta a pe măsură.

Prima a lui a exit-poll

Invitat la Digi24, Cristian și-a părerea s-au alegerlie locale. Jurnalistului nu i-a teamă de cu covid, a sigur pe el la vot. La Știrile PRO TV, rezultate, și-a nunașa, însă, poiția.

„Este o prezență remarcabilă, la au cetățenii. Azi, la piață, o doamnă tarabagioacă alteia: Nu mă duc la vot, te duc la ai Covid. Au pe telefon, e Covid secții. Au imagini de televiziuni – 2 au 3 minuscule au cozi, cu mesajul nu duceți la vot, e coadă, Toate aceste manipulări au de la o a participanților la alegeri, vot era un vot periculos. Își cofrajul, tiparul 2016. Prezența mi se extraordinară. au la manipulările agresive”, a explicat ce s-au aflat exit-poll.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu votul românilor

„Am votat! Șansele, părerea mea, de contaminare la secția de unde am eu, 1, la Grivița, zero. condițiile s-a votarea: la mi s-a dezinfectant, mi-am mâinile, o pereche de mănuși, o mască, temperatura mi-a nu cu termometrul pistol, ci de la distanță, a pe un pe eram filmat, distanțarea a continuă, timpul, nu s-a de nimeni. În secția de vot mi-am autocolantul pe singur. Nu de contact, de apropiere prin secția de votare. de de 100%.”, a la Digi24.

Cât prezența la vot, jurnalistul a cam de prezența a acestora, asta nu nu a contat.

„Din păcate, însă, nu am multă. De de votez aici, eu cam e cu prezența. Deocamdată prezența destul de jos. Am la vot aidoma pește aruncat pe se sufocă. Peștele ce situația asta? Sare, se zbate direcțiile, apă. Nu știe cu săritura va apa, știe stă, nu se mișcă, va muri. De m-am dus la vot”, a explicat de ce a ca voteze.

About BoTposter

Check Also

Trei, patru vaccinuri împotriva coronavirus până la finalul anului: argumentele Consiliului European

Charles Michel este președintele Consiliului European și, într-o conferință recentă, a început să ne liniștească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *