Breaking News
Home / Stiri Online / Prima reacție a Guvernului despre motivarea CCR! Ionel Dancă: Calendarul organizării alegerilor parlamentare pe 6 decembrie

Prima reacție a Guvernului despre motivarea CCR! Ionel Dancă: Calendarul organizării alegerilor parlamentare pe 6 decembrie


 

Şeful prim-ministrului, a urmează decidă de ce va analiza Curţii Constituţionale.

CCR a (miercuri – n.red.) la decizia prin președintelui de de a alegerilor. CCR a decis Legislativul „are deplina competenţă de a data printr-o lege sau organică”.

Data alegerilor de 6 poate fi amânată, MOTIVĂRII Curții Constituționale miercuri, 14 octombrie. a fi anticipat, termen, acest al caz, nu de de la expirarea de patru al legislaturi. Astfel, propunerea de a pe 14 dreaptă cazul va fi de președintele Iohannis. În acest moment, legea prin parlamentarii fi nu vigoare, ci promulgarea de la Cotroceni. 

„Hotărârea de guvern momentul de şi calendarul alegerilor data de 6 decembrie. Am şi motivaţia, aşa a publicată, urmează o analiză conţinut şi decidem de urmat”, a declarat într-o de susţinută la Victoria.

Stabilirea alegerilor expirarea se prin lege organică, de expirarea mandatului, prin lege ordinară, Constituţională a prin a respinsă sesizarea şi a Legii alegerilor parlamentare.

AMÂNAREA alegerilor parlamentare, dreaptă: se PESTE TERMEN, la cel 3 expirarea mandatelor – MOTIVAREA CCR

La lunii septembrie, CCR a sesizarea Iohannis şi a Legii alegerilor şi Camera ca a 2016. 

About BoTposter

Check Also

Ar fi fost un act sinucigaș să majorăm pensiile cu 40%

“Eu am spus de prima clipă că a majoara pensiile cu 40% ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *