Breaking News
Home / Stiri Noi / Prima linie de reciclare a ecranelor plate din Europa Centrală şi de Est a fost pusă în funcţiune în România

Prima linie de reciclare a ecranelor plate din Europa Centrală şi de Est a fost pusă în funcţiune în România

Prima de de şi de echipamente eletronice conţin – (LCD, plasmă şi LED) Centrală şi de a inaugurată luna de compania WEEE, comunicat remis de companie.

Cu o investiţie de 500.000 de euro, de tratarea a 2.500 tone/an de şi echipamente ce conţin plate, sursei.

Procesul de se pe extragerea substanţelor şi materialele plate, special a mercurului, îndepărtat mediu controlat. fracţiilor şi cu cadrul WEEE şi circuitul ca prime secundare.

Fabricile WEEE reciclează echipamente şi de condiţionat, de şi dimensiuni, sau echipamente şi de telecomunicaţii. Deşeurile de pe piaţa locală, de la operatori responsabilităţii producătorului, prin colectare de la fizice, şi prin cu producători sau retaileri de electronice, se menţionează comunicat.

Green WEEE îşi desfăşoară fabrici (la şi la Campia Turzii), o de tratare de 100.000 tone/an, cu un de 400 de şi o investiţie de 25 de de euro. AGERPRES/(AS – autor: Coman; editor: Marinescu, editor online: Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro informării publice. Toate informaţiile pe acest de de dispoziţiile incidente. Sunt copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi de a conţinutului website. secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de ştirilor AGERPRES, contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii reprezintă dumneavoastră de a termenii şi ce priveşte pe www.agerpres.ro.

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor măsuri pe care le va lua PSD dacă va câștiga alegerile

Președintele PSD a precizat că sănătatea, educația și economia vor fi prioritățile PSD, în cazul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *