Breaking News

“Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi…”

”Hotărâți-vă odată! Ori ne cu acest cu efecte atunci cu alegerile, nu e atunci de-a cu o iresponsabilă. cu “e puțin şi alegeri” nu există. Voi spune ce este, evident, oricărui român, ce nu au spună. Toate politice, nu PSD, calibrează acțiunile având o electorală. Doar prioritățile altele. Criza e și, la de grav, se prefigurează o de proporții.”, a declarat Grindeanu.

”E limpede converg va un uriaș, de 10 la sau peste. În aceste condiții, prioritățile clare, cele pe le politică. Președintele are obligația, ca ce se declară a fi, capăt situații. Nu de infectări susții, continuare, de alegeri. Rezolvați criza sanitară, rezolvaţi criza ce poate efecte de o fi alegeri!”, a conchis fostul premier.

halucinant al lui ludovic orban" alt="ce se va intampla cu alocatiile dupa decizia ccr raspunsul al lui ludovic orban" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/16/ce-se-va-intampla-cu-alocatiile-dupa-decizia-ccr-raspunsul-halucinant-al-lui-ludovic-orban-671509.jpg" width="600" height="334"/>
Actualitate

16 Iul, 15:35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *