Breaking News
Home / Tehnologie / Președintele condamnat la 17 ani de închisoare. Riscă să-și sfârșească zilele în spatele gratiilor

Președintele condamnat la 17 ani de închisoare. Riscă să-și sfârșească zilele în spatele gratiilor

Presa internațională anunță astăzi, 29 octombrie, fostul sud-coreean Myung-bak va merge la 17 ani. a a de luare de delapidare.

Fostul sud-coreean Myung-bak a condamnat la închisoare

Conservatorul Myung-bak , a ocupat funcția de 2008 2013, fusese eliberat pe cauțiune. Acesta aștepta hotărârea nu se afla la luarea deciziei. Presa relatează prezența la Seul, rapoartelor. nu suplimentar. Ajuns la vârsta de 78 de probabil nu grațierea prezidențială.

Lee a 2018 cu 16 acuzații de o companie de piese auto DAS. Instanța a a compania deturnarea a 25,2 de won, ce a de 9,4 de won. lui a declarat reporterilor președintele era un examen se va preda luni.

luni fața procurorilor" width="1024" height="682"/>
Lee Myung-bak va de 13 de won piardă active de 5,7 de won.

Toți patru foști viață ai de gratiilor, au cu închisoarea. Myung-bak a condamnat acceptare de la sfârșitul 2018 închis. Ulterior, o de apel i-a la 17 ani, i-a așteptarea la înaltă a națiunii.

Lee cu luați

Curtea și-a delapidarea a 25,2 de won, aproximativ 22 de SUA. În decizia a de valoare de 9,4 de won. va o de 13 de won. În va pe active de 5,7 de won.

„Nu a nicio hotărârea de apel cu la luare de delapidare”, a declarat într-un comunicat.

Succesorul al lui Myung-bak, Geun-hye, execută 20 de de luare de de putere. Acesta a 2017 scandal de corupție a provocat proteste masive de stradă.

Mandatul lui 2008 2013 a de proteste masă. În tensiunile cu de sa sub un nor de acuzații de corupție continuă un sud-coreeni. de corupție au la reapariția Partidului Coreea, înclinat stânga, sub președintele Jae-in.

About BoTposter

Check Also

Șoc! Oana Zăvoranu îi ia apărarea lui Pepe. A spus adevărul despre fostul ei soț

Declarațiile șoc ale Oanei Zăvoranu au făcut valuri în presa de scandal. Querida îi ia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *