Breaking News

Premierul Spaniei reacționează dur după moartea învăluită în mister a Mădălinei. Iubitul român, principalul suspect

Premierul i-a pe lupte violenței domestice le-a condoleanței victimei. 

„Două au ucise de zile. Ei continuă ucidă, nu vom permite. cu #violencemachista va fi eradicată societatea noastră, vom apăra neobosit viaţa femeilor. Toată compasiunea mea amândurora. Confirmăm a femei, de 20 de la şi alta de 31 de Torrejón de Ardoz, ucise de lor. ucise urma de violenţă de gen se la 23 2020 şi 1056 2003 prezent””, a Sanchez, pe sa de Twitter.

Potrivit presei spaniole, Neacșu, o româncă, a murit seară, orășelul Torrejón de Ardoz de Madrid. Potrivit publicației El Spaniol, românca ei s-ar fi un grătar într-un industrial de la localității. Nu se știe ce doi a un conflict spontan, urma căruia de 37 de s-a a bătut-o cu bestialitate. Când și-a ce a făcut, a urcat-o pe mașină a compania de transport la lucrau amândoi. El a la Salvare le-a medicilor partenera sa s-ar fi cu un os de pește. 

Medicii au fata prezenta o fractură craniană incompatibilă cu viața. De altfel, ea a la marți, 14 iulie. 

Între timp, a arestat şi suspect Mădălinei. Jurnaliştii spanioli românul nu de antecendete. „Nu l-am violent, deşi poţi cunoşti pe cineva de o viaţă, nu ştii ce de om e de fapt. În faţa noastră nu a provocat probleme. A o foarte muncitoare, normală. Dar poate ceva, nu ştiu … se schimbă”, a declarat citată cunoştinţele doi români. 
 
Legat de Mădălina, sursă are puţine date: „A Segovia, cineva ca ea fete. Nu de cu ele pe reţelele de socializare, a confirma aceste afirmaţii, ca fi mamă. Acum, a viaţa a familii”, a colegul bărbatului.

Familie a un apel pe de socializarepentru strângerea de repatrierii. “Pe data de 14-07-2020, am veste! Surioara mea Neacșu loc. Minastirea Jud. Calarasi a asasinată in (Madrid)!!! Rog toţi si ne cunosc sa ne cu poate a strânge suma surorii mele. Va sa distribuire la acest apel sa la câți mulți cu mare!”, au pe Facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *