Breaking News
Home / Stiri Noi / Prefectul din Sibiu, Mircea Creţu, și-a cerut scuze după ce a admonestat un medic de la Serviciul de Urgență

Prefectul din Sibiu, Mircea Creţu, și-a cerut scuze după ce a admonestat un medic de la Serviciul de Urgență

Prefectul județului Sibiu, Mircea Creţu, a declarat marţi, într-o de presă, reacţia pe a avut-o luni, cadrul a Situații de Urgență, un Medic a cerut suplimentarea de la bolnavii de COVID-19

Prefectul de Sibiu: “Mi-am cerut reacţia de ieri”

„Încep prin a spune am o discuţie cu Doamna Halmaghi de mi-am cerut reacţia de ieri, a o situaţie regretabilă. Totodată, mulţumesc Doamnei înţelegerea şi profesionalismul pe mi le-a arătat (…) Regret atitudinea mea, poziţia pe am avut-o ieri”, a declarat Creţu.

Acesta a menţionat judeţul se confruntă cu o situaţie dificilă, pentru rezolvarea de muncă de echipă.

„Eu, de prefect, nu reorganiza şi nu într-o instituţie pe nu o conduc, de la îmbunătăţirea ne aflăm. În şedinţa de am managerilor de a situaţia cu se medical.”

Prefectul a meritele medicale, se zi cu problemele de COVID-19:

“Este, îndoială, un efort uriaş ce fac zi de zi. Cuvintele a-i ajută, aceste momente. Ei au de spaţiu, de materiale şi echipamente, de cu succes a actului medical. La nivelul judeţului situaţia dificilă, şi autorităţi, şi cetăţeni.

Când de noi, nu o degeaba. În aceste 8 de pandemie, am mereu luăm, la local, cele şi am vom cetăţenilor. Specialiştii ne anunţă nu va curând, va trebui modalităţi de a convieţui, de a ieşi situaţia cu toţîi ne aflăm”, a Creţu.

Tot cadrul de online, susținută marți, Prefectul a declarat la Spitalul Mediaș s-au 20 de paturi bolnavii COVID-19, 2 au dotare specifică ATI:

 “Astăzi am la Spitalul Mediaş, unde acest se pacienţi COVID. S-au un de 20 de paturi, dispun de dotare specifică secţiei ATI. Singura necesitate ca acestea la şi maxim resursa umană, vorbim de 3 de permanenţă pacienţii de cele paturi ATI”

Medicul Halmaghi, de la Sibiu, a ședința Situații de Urgență (CJSU) a atenția Spitalul de Urgență nu bolnavii COVID. Prefectul a admonestat-o: „Ne de minunea”.

 

About BoTposter

Check Also

Dr. Adrian Marinescu: ”Măsurile uşoare nu vor opri bulgărele care se rostogoleşte!”

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș din Capitală, a vorbit despre restricțiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *