Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Precizari importante ale conducerii ANSVSA

Precizari importante ale conducerii ANSVSA

Intrebarea nr. 1:

În 7 luni, câți cadrul ANSVSA au detașați o perioadă exercite funcții de județe? Care acestor detașări? În respectivele județe, unde ați de conducere, ați ocuparea respective?

Răspuns:

În 7 luni, nu au cadrul detașați o perioadă exercite de județe, deoarece nu au motive întemeiate pe baza acțiune.

Precizăm la nivelul judetene si a Bucuresti subordonate ANSVSA, un de 35 de vacante sau vacante, cele 84 ce fi ocupate prin detașare pe o perioadă de 6 se constată ca indeplinite cerintele si necesitatea eficient, conformitate cu prevederile Administrativ.

De asemenea, urma ca a ( nr 195/2020 si LEGEA 55/2020), comunicăm nu au ocuparea de vacante sau  vacante deoarece actele mentionate nu permiteau de concursuri  si judetene si a Bucuresti nu fi functionale fara conducere.

Întrebarea nr. 2:

Câți a plătit plus ANSVSA, ultimile 7 luni, detașați județe, a le asigura cazare, diurnă, transport cheltuieli?

Răspuns:

Cheltuielile cazării, diurnei, precum legale, ocazionate de pe de vacante sau vacante, la nivelul județene, nu au suportate fondurile ANSVSA, ci fondurile județean.

în ultimile 7 luni, la național au detașați 4(patru) executivi 2 (doi) adjuncti a de vacante cele vacante de la nivelulul județene si a Bucuresti, unde era corespunzător de si  management.

Nominalizarea a pe baza experienței a obținute la nivelul județului unde pe post, pentru a la nivelul județe( unde era vancant), numărul de africană (PPA) a de boli majore si de mare  specifice animalelor.

În ce privește cazării directorii detașați, HOTARARE 714/2018 o de la nivelul județeană suma de 230 pe noapte, de domiciliu decontat o singura pe lună. (230lei maxim  CAZARE noapte/+20 indemnizatie pe zi x 22 lucratoare =   +_  5060 per luna)

Practic, dispunerea de detașare a de vacante sau vacante (director adjunct) de la nivelul județene, este o a de Eficientizare a Capacității Manageriale la nivelul al subordonate (DSVSA județene, Institute, etc) ca pe termen elaborată creșterea manageriale serviciile veterinare siguranța România.

Acest cuprinde măsurile de a vacante la nivelul județene a căror executivi au pensionați (DSVSA Arad) sau  in urma /deces (DSVSA Botoșani).

În urma acestor de eficientizare a managementului, prin ocupării prin detașare a de de adjunct la nivelul județene unde majore de competența al serviciilor veterinare, au semnificative, respectiv la jumate a de africană (focare PPA de la 597 in luna 2019pana la.260  in luna 2020) coroborat cu cheltuielilor de despagubirile  de la 53  tot 2019  (cu șapte urmă) la aproximativ 6  (în prezent).

Întrebarea nr. 3:

Instanța Mare, prin decizia nr. 702/83/2020, a consierat ordinul nr. 602/25.05.2020, prin Dumuță a de la a funcția de la Neamț? de ce emiteți de ordine?

Răspuns:

Instanța Mare, prin sentinta civila nr 166/2020/CA , nu a administrativ de detașare a domnului Dumuță ci  s-a pronuntat in instanta pentru suspendarea actului administrativ . Instanta  nu s-a pronunțat anularea act, un  termen.

De asemenea, domnului Dumuță Nicolae, reiese dorința acestuia de a sprijinii prin sa serviciile veterinare siguranța nu a o împotrivire fată de decizia respectivă, singura obiecție/afirmație legătura cu distanța față de propriu.(iar fi convenit la ARAD)

În ducerii la îndeplinire a de Eficientizare a Capacității Manageriale la nivelul al subordonate (DSVSA județene, Institute, etc), fi acte la de ordine de ANSVSA, conformitate cu prevederile legislației vigoare, prin fi acțiuni de a de vacante sau a vacante de la nivelul județene, serviciilor veterinare siguranța România.

Întrebarea nr. 4:

O directorii detașați Domnule Președinte le-ați cerut pe i-ați se PNL, a susținerea de pe la ocupă. Cum comentați aceste afirmații?

Răspuns:

Aceste nefondate, nu am un coleg se într-un politic, respectiv PNL, susținut de sau politică.

Întrebarea nr. 5:

Am de Hotelul Crowne Plaza ANSVSA, se spuse dumneavoastră Domnule Președinte ați facut valoare de 2604,09 (537,75 euro), luna 2020, decontate de ANSVSA. Pe ce ați aceste de bani, avand dețineți o locuință București?

Răspuns:

Nu am cunoștiință la referire,  este sau nu  și conformitate cu . Nu cunosc ati in facturi  fara a fi solicitata si inainta de catre sau ( DACA ACEASTA AR FI FOST EMISA ).

Precizez perioada stării de a stării de instituită ca a COVID, a trebuit se atribuțiilor responsabilităților ca autoritate de siguranța națională întregului de cu consumul populației, precum si in teste detectia COV 2,  au întâlniri/grupuri de  pentru identificarea soluții,care de cele se prelungeau  si orele 24,00.

Luând dimineața zilei era prezența președintelui la aprobării/avizării/verificării regim de ziua precedentă, precum domiciliul(locuinta unde domiciliata) președintelui într-o dintr-un juteț la o distanța de 22 km față de de muncă, pe fondul de ce privește circulației pe starea de urgenta orele 22,00, s-a decizia ca aceste situații, in conformitate cu Hotararea 129/2018 președintele de de cazare,fiind un numar de 2-4 nopți/luna ( atunci cand situatia a impus-o ) de muncă pe si nu asa in eronat ati in reportaj ca locuieste permanent .

În ce privește locuința pe pe o a cupinsă de Avere completată 2020, comunic această locuință se regăsește la de amenajare, nefiind mobilată dotată corespunzător a fi de mea.                   

Având imaginile reportajul difuzat de postul de 3 data de 10.07.2020, cu la de eficientizarea de la nivelul strucuturi teritoriale, au de natură aducă  mele particular, furnizați aceste corespunzătoare a publicului, conformitate cu cele precizate anterior, stam la dispoziție cu necesare.

ora facut de ministrul monica anisie" alt="cum va reincepe scoala in toamna anuntul de ultima facut de ministrul monica anisie" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/21/cum-va-reincepe-scoala-in-toamna-anuntul-de-ultima-ora-facut-de-ministrul-monica-anisie-672028.jpg" width="600" height="334"/>
Actualitate

21 Iul, 20:09

About BoTposter

Check Also

Vrem vaccin anti-COVID, dar nu avem nici măcar anti-gripal. Unde sunt cele 3 milioane de doze nu ştie nici Rafila

“Ministerul Sănătăţii a cumpărat faţă de anul trecut de două ori mai multe doze de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *