Breaking News
Home / Tehnologie / Povestea tinerei care s-a trezit la propria înmormântare, înainte de îmbălsămare. Ce explicație au medicii

Povestea tinerei care s-a trezit la propria înmormântare, înainte de îmbălsămare. Ce explicație au medicii


O vârstă de 20 de a „înviat” de îmbălsămare. Cum s-a întâmpla acest lucru?

Povestea a tinere: S-a la înmormântare

Timesha Beauchamp, vârstă de 20 de ani, a viață geanta se afla, de a fi îmbălsămată, a susținut avocatul familiei. Tânăra a moartă locuința sa Detroit. Geoffrey Fieger, de acesteia, a identificat-o pe femeie. de Southfield a a într-o de în zilei de duminică ce a cu un echiaj de la o unde o de 20 de nu răspundea. au ce le-a putință la fața a o pe victimă, de 30 de aceasta nu a intervenției.

Un camera de a „pronunțat pe baza furnizate” de la fața locului, a detaliat secția. examinatorului Oakland a susținut nu poate fi eliberat autopsie, de pompieri. Ulterior a la instituția funerală Detroid – fata era viață o oră târziu. „Personalul a respiră”, chemând un echipaj la casa funerară.

„Au pe punctul de a o îmbălsma”

„Au pe punctul de a o îmbălsma, ce cel înspăimântător, nu ar fi …”, a declarat Fieger, theguardian.com. de al Centrului Medical a susținut Timesha Beauchamp a într-o serii de luni. În acest caz se desfășoară o internă. de au întocmai procedurile.

About BoTposter

Check Also

Ultima poza cu Diego Maradona, înainte să moară. Era pe patul de spital

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *