Breaking News

Poveste incredibilă, spusă de o prietenă a lui Țiriac! Ce făcea miliardarul pentru bani ca să plătească hotelul la Paris și New York


Virginia Ruzici a cele de tenis României. A 1978 a de la an. Mai are o semifinală la US Open, 1976. La carierei, însă, era foarte obțină străinătate. Un mare ea a Ion Țiriac, a într-un interviu italienilor de la Ubitennis. tenisman a mereu inspirație afaceri, a o ingenioasă de a la New York.

Virginia Ruzici, povestiri alături de Țiriac! Cum de hoteluri

„Când cam 20 de ani, am călătoresc prin Europa, la turnee, alături de Simionescu Mihai. Și nu bani. Și nu era cazul nostru, desigur. Ion Țiriac, miliardatr, mereu o de a un profit. Când am la New York, măcar nu ne plătim de hotel. Și turnee SUA. Aveam de bani. Luasem cu niște costume România. Le-am a hotel. În câteva ocazii, am arbitri pe la turnee Franța a câțiva franci”, a Ruzici Ubitennis.

În 2008, Ruzici a managerul Halep, pe o reprezintă ziua de astăzi. A contribuit la semnarea importantelor de sponsorizare pe constănțeanca le are. Ruzici a de top 20 a 12 titluri de carieră. A la dublu, 1978. În 1978 1979 a la Paris, proba de mixt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *