Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Planului Naţional de Relansare şi Rezilienţă necesar României pentru accesarea de fonduri externe, pe ordinea de zi a miniștrilor

Planului Naţional de Relansare şi Rezilienţă necesar României pentru accesarea de fonduri externe, pe ordinea de zi a miniștrilor


Conform comunicat de Guvern, şedinţa de ar fi proiectul de ordonanţă de urgenţă elaborarea de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) de externe rambursabile şi nerambursabile cadrul Mecanismului de Redresare şi Rezilienţă.

PNRR al fundamentează priorităţile de reformă şi domeniile de investiţii la naţional Mecanismului de şi rezilienţă (MRR). Sursa de finanţare de fondurile cadrul MRR şi de la bugetul de stat.

PNRR are structura, domeniile de investiţii, domeniile de reformă şi componente MRR şi de cu Europeană. PNRR, acordă Fondurilor (MFE ) a desfăşura de negociere.

Proiectele de investiţii domeniilor se finanţează cadrul PNRR respecte cumulativ o de condiţii, la ameliorarea stării şi la capacităţii de rezilienţă a României. Totodată, mature, cu un avansat de elaborare a documentaţiilor tehnico-economice şi cu angajamente ferme beneficiarilor finali de a de achiziţie publică sau a sectoriale, caz, la sfârşitul 2022 70% valoarea alocată sub de grant, respectiv la sfârşitul 2023, restul sub de grant. De asemenea, obţină avizul al structurii cadrul Fondurilor prin se cu recomandările specifice de ţară şi tranziţia şi digitală.

Un al de ordonanţă de urgenţă finanţarea şi şi HORECA de de a şi a staţiilor de reîncărcare şi plug-in, prin de finanţare “Electric Up”.

Guvernul va şi ce priveşte proiectul de la susţinerea dezvoltării a urbane şi rurale cu finanţare externe nerambursabile. Astfel, cu perioada de programare 2021-2027, municipiile reşedinţe de judeţ, municipiile, Bucureşti şi oraşele au structura administrativ teritorială sate aparţinătoare aria teritorială a finanţarea externe nerambursabile a de intervenţii: urbană, urbană, cu apă şi canalizare, deşeurilor, de de şi conectivitatea la judeţeană.

Un de ordonanţă de urgenţă extinderea categoriilor de plăţi fi efectuate prin Sistemului naţional de plată online. Astfel, de a ţară, se Companiei Naţionale Imprimeria Naţională -S.A. prin de plată online, prin Sistemului naţional de plată – SNEP sau prin unităţile cu Naţională Imprimeria Naţională – S.A. convenţii acest scop, AGERPRES.

About BoTposter

Check Also

Număr record de pacienți Covid care necesită dializă la Spitalul Parhon, din Iași

Majoritatea pacienților aflaţi în această situaţie sunt internaţi la spitalele COVID sau la cele suport-COVID …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *