Breaking News
Home / Tehnologie / planul ambițios al Uniunii Europene

planul ambițios al Uniunii Europene


La Casa Albă, un de testare diagnosticul cu coronavirus 15 minute. Astfel de ar putea, de fapt, reprezinte calea o viață normală.

Charles președintele și, într-o intervenție recentă, oficialul a disponibilității testelor rapide pe UE. În context, a dezvoltării la scară mondială.

Mențiunile au făcute cu de un de Covid-19. „Acum de acțiuni hotărâte, neapărat de europeană, pe doi piloni: testare / vaccinuri”, a el într-un pe internet.

Ca referință, Charles special coordonării aprobării testelor rapide (antigenice) „pentru a la european”. El dorește ca producția „asigurată la scară europeană, timp”.

Oficialul european speră, de asemenea, la „interoperabilitatea de alertare a contactelor”, la „reguli izolare carantină”.

Pentru ne cu pași repezi de vaccin, acest nu fi absent președintelui European. Din acest motiv, a dorește „criterii de țările europene” definirea „grupurilor prioritare” special pe (vârstnici, bolnavi …) de sănătate.

În final, de la a pe că, lucrând ca o comunitate, cu toții de câștigat. „Pe scurt, o de teste vaccinuri de nevoie”, a el. „Această a arătat nicio țară nu poate singură. o valoare de neînlocuit”.

Aceste de au menționate cu câteva videoconferinței de pe 29 octombrie. un a de Covid-19. Vor șefii de de guvern ai UE. recent a pe 15-16 octombrie.

About BoTposter

Check Also

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce îți rezervă astrele în ziua alegerilor

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca în fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *