Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Plângere penală pe numele conducerii Liceului „Gheorghe Șincai” din cauza COVID-19. Care sunt acuzațiile

Plângere penală pe numele conducerii Liceului „Gheorghe Șincai” din cauza COVID-19. Care sunt acuzațiile


 

Primarul 4 al Capitalei, Băluţă, a ca “Gheorghe Şincai” înaintată, regim de urgenţă, o plângere bolilor. urma reclamațiilor cu creșterea de infectări COVID-19 neraportarea a nu fi roșu.

În urma controlului, S4 a s-a unităţii de învăţământ nu au un caz de cu SARS-COV-2, situaţie ar fi generat, vigoare, roşu de funcţionare.

„Potrivit informaţiilor de Corpului de Control, acest era la nivelul de Administraţie al de ieri, 30 septembrie. Întrucât acest şi aplicabile, primarul 4, Băluţă, a dispus ca colegiului înaintată, regim de urgenţă, o plângere bolilor”, precizează 4, Agerpres.

De asemenea, sursei citate, timpul activităţii angajaţii autorităţii au agresaţi verbal de directorul adjunct şi directorul colegiului de a bloca activităţile de control, aceştia depune, zilei de vineri, ultraj.

„Având nevoia de a util măsurile preventive şi de a efectelor cu COVID-19, unităţilor de învăţământ un apel la şi rugămintea de a raporta a cu SARS-COV-2 şi al angajaţilor şcolilor”, se comunicat.

La de la școlilor, pe 16 a primul caz al elev la SARS-CoV-2. La s-a dispus trecerea roșu al clase de a XII-a, a respectiv. 

About BoTposter

Check Also

„O minciună sfruntată! Este praf în ochii românilor!”

  „O miciuna mai gogonata nu am mai auzit. PSD mint cum respiră. (…)   In …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *