Breaking News
Home / Tehnologie / Peștele, inamicul virusului covid. Descoperirea senzațională a cercetătorilor de la Galați oferă speranță

Peștele, inamicul virusului covid. Descoperirea senzațională a cercetătorilor de la Galați oferă speranță


Cercetătorii gălățeni un obținut solzii de pește poate noul coronavirus. Astfel că o echipă de masteranzi de la „Dunărea de Jos” Galați a solzii de pește poate se obțină un ajută la CoV-2, notează TVR.

Peștele, covid

În plus, poate fi o cu întrebuințări. Și nu cele urmă, viscerelor peștelui se cu Omega3-6-9, șrotul rezultat extracție poate fi ca îngrășământ bio.

„Este vorba de o de valorificare inteligentă a solzilor viscerelor, subproduse urma industrializării peștelui, se distrugeau prin ardere. Din solzii de pește (un produs nevalorificat suficient) se obține, pe de o parte, o hidroxiapatită, se poate cu succes de food, farma, cosmetică medicină, pe de parte, un ce carbon-nanodots, transportatoare antimicrobieni, ar ajuta la CoV-2. Din viscerele la de extracție cu supercritice cadrul S.I.A. se ce conțin Omega3-6-9, șrotul rezultat extracție poate fi un îngrășământ bio”, a explicat cercetătorul Maricica Stoica, sursei citate.

Echipă a la un dedicat alimentar

De asemenea, gălățeană a la ROAgriFood – HAR 2020, un dedicat agroalimentar de Asociația Promovarea Alimentului Românesc (APAR), cu de a laolaltă lume, anume, COVID-19.

Această competiție a perioada 13-15 noiembrie a la 44 de cercetători domenii, adunați 14 echipe. La final, au 10 concurs, au 12 complete, acestea un la efectele COVID-19.

Câte cazuri de cronavirus România

Până astăzi, 22 noiembrie, pe României, au 418.645 cazuri de cu noul coronavirus (COVID – 19).
295.148 de au vindecați. În urma testelor efectuate la național, au 5.837 cazuri de cu – CoV – 2 (COVID – 19). Până astăzi, 10.047 cu cu – CoV – 2 au decedat. Astfel intervalul 21.11.2020 (10:00) – 22.11.2020 (10:00) au raportate 131 de (69 bărbați 62 femei), infectați cu noul coronavirus, internați Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Prahova, Sibiu, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vrancea.

About BoTposter

Check Also

A murit mama lui Mircea Geoană. Momente cutremurătoare pentru secretarul NATO

Momente cumplite pentru Mircea Geoană! Secretarul NATO își plânge mama care s-a stins din viață …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *