Breaking News
Home / Stiri Online / Peste 3000 de școli din întreaga țară, în scenariul ROȘU de funcționare. Cum arată NOILE date de la Ministerul Educației

Peste 3000 de școli din întreaga țară, în scenariul ROȘU de funcționare. Cum arată NOILE date de la Ministerul Educației


Potrivit comunicat de pe site-ul Educației (MEC), conformitate cu de școlare județene (inclusiv ISMB), astăzi, la 12:00, se situație:

–  9.580 de unități de figurează în Scenariul 1 (S1): zilnică (față față) a preșcolarilor unitățile de învățământ, cu de sanitară.

– 4.969 de unități de în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune zilnică (față față) a preșcolarilor învățământul primar, a clasele a VIII-a a XII-a, cu de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a clase de gimnaziu liceu, cu de protecție.

– 3.107 unități de în Scenariul 3 (S3), preșcolarilor la activități/lecții online.

Dintre cele 3.107 școli situație, 393 sunt în Scenariul 3 ca a de COVID-19 înregistrate, ce 2.714 unități de de incidență a localitățile în acestea a infrastructurii școlare supuse unor lucrări de reabilitare. 

Consiliile de administrație de la nivelul unități de adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, de analiza situației efectuate de direcțiile de sănătate publică Național de Publică, de infrastructura de unitate de învățământ.

“Reamintim că, al ministrului cercetării al ministrului sănătății nr. 5.487/1.494/01.09.2020, criteriul baza căruia unitățile/instituțiile de cele scenarii de rata incidenței cumulate, respectiv numărul de cazuri 14 la 1.000 de locuitori. de pe parcursul școlar se actualizează săptămânal sau de nevoie”, MEC.

About BoTposter

Check Also

Petrecere oprită de polițiști, în București – Ce amenzi s-au aplicat

Secţia 16 Poliţie a fost sesizată duminică, în jurul orei 19,00, prin sistemul 112 cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *