Breaking News
Home / Tehnologie / Pericolul la care te expui când pandemia te obligă să stai mai mult pe Facebook, Instagram și TikTok

Pericolul la care te expui când pandemia te obligă să stai mai mult pe Facebook, Instagram și TikTok


Pandemia de coronavirus e cu generațiile actuale nu s-au confruntat. A de a cam totul. Inevitabil, a pe de ca Facebook, sau TikTok.

În pandemie, a renunțe la ieșiri, de împrejurări, de măsurile de autorități. avertizează, însă, izolare la pachet cu niște riscuri, acestea special cu utilizarea excesivă a rețelelor de socializare.

Cu cuvinte, foarte pe Facebook, sau la simptome de şi secundară. Așa un de de de la (Penn State) şi de la Jinan Guangzhou, China.

Pericolele la te pe pandemie

În cadrul studiului au 320 de Wuhan, au au şi pe de sănătate prietenilor, membrilor şi prin WeChat, aplicaţie de China.

Cercetătorii au o scară de de şi de depresie, participanţii rugaţi evalueze afirmaţii precum ”Am viaţa nu are sens” şi ”Am de coronavirus”. Și au concluziile.

”Nu ne aşteptam o globală. Am crezut am de focar. În situaţia Chinei, media nu relatau COVID-19. Dacă o citea ziarul şi se la televizor nu primea virus. i-a pe de stresaţi şi au se de pe reţelele sociale”, a explicat cercetători.

Iată de unde aceste riscuri de traume: apelează la reţelele sociale a şi pe de sănătate perioadele de criză. Sondajul a sfârşitul lunii şi lunii mai, 46-51 procente adulţii au declarat des reţelele sociale de perioada pandemiei.

Și veștile nu-s cele bune, se mereu la informații le sănătății.

”Cred timpul tendinţa de a la reţelele sociale mult, a obţine şi a legătura cu alţii. Este firea omului. Nu ca reţelele sociale un rău. Vrem ca ei un echilibru, atunci depăşeşti – precum atunci îţi (reţelele sociale) la cinci sau – aceasta îţi poate provoca stres”, a subliniat cercetătorul Bu Zhong.

About BoTposter

Check Also

Cel mai urât gest al lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut să îi facă unui adversar

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus, în partida contra lui Ferencvaros, din Liga …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *