Breaking News
Home / Tehnologie / Pericol pentru România. Ce șanse are țara noastră în cazul unui război cu Rusia

Pericol pentru România. Ce șanse are țara noastră în cazul unui război cu Rusia

O simulare de militarii a arătat cazul înfruntări cu punctul cazul ipotetic. Ce s-a întâmplat?

Scenariu: al defensivei cazul cu Rusia

O simulare de militarii a atenția pe le într-un cu Rusia. Scenariul ipotetic a la suprafață punctul al atac. În cazul acesta, într-un atac al prin „Poarta Focșanilor”, NATO, România ar rezista maximum 24 de ore. Aliații ar de conflict infrastructurii țara noastră, lor ar fi târzie.

Dacă ar ataca România, cel Balcani ar fi într-o zonă denumită „Poarta Focșanilor”, ar finalmente într-un foarte scurt. aceasta a ca a pe mobilității militare de think-tank-ul CEPA. Au scenarii de conflicte, ele a alături de punctele militare – „Poarta Focșanilor”. Alte patru au fost: Nordic-Baltică (Norvegia-Suedia-Estonia), coridorul Suwalki (Polonia), de şi Libia.

România ar într-un conflict cu maximum 24 de ore, NATO" width="635" height="423"/>
Simulare: ar într-un conflict cu maximum 24 de ore, NATO. Experții au scenarii

„Este cele critice militare operaţionale România”

Generalul Frederick Benjamin, comandat al Armatei Europa, a o caracterizare a situației militare cazul precizat. „Scenariul s-a reliefului foarte dificil, a obstacolelor de munţii Carpaţi şi de Dunărea, un obstacol, şi ne ajută”, a explicat generalul retragere.

„Poarta Focșanilor” suprafața de teren se pe județele: Vrancea, Galați, Buzău. Analiștii o consideră trupele est ataca ușor Capitala de la nord, un de New Strategy Center şi Centre for the Study of New Generation Warfare, un think-tank american. „Este cele critice militare operaţionale România. Serveşte pe de pâlnie nord, dar, circumstanţele potrivite, poate o capcană operaţională lasă puţine posibilităţi de scăpare”, se precizează document.

About BoTposter

Check Also

Adi Sînă și Anca Serea, dați în judecată. Ce probleme financiare au acum, este incredibil

Probleme mari în familia Sînă-Serea. Cele două vedete au fost date în judecată. Ce probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *