Breaking News

Pentru prima oară de la izbucnirea epidemiei COVID-19, numărul celor carantinați și izolați este NECUNOSCUT în România. Care e motivul


 

Autoritățile au suspendă la domiciliu sau a instituționalizate, conformitate cu hotărârea CCR. a Oficial a motivației Curții. În urma CCR, premierul anunță un de lege va fi de guvern la viitoare, atunci apel la respecte recomandările răspândirii coronavirusului.

Statistică CORONAVIRUS izolare la domiciliu

În acest moment, 59.000 de izolare la domiciliu, 700 carantină 6.000 internați spital.

Începând de nu se știe numărul exact al izolați la domiciliu. Ultimul a inclus acest a vineri, 3 iulie.

Potrivit ultimelor de autorități, vineri, 3 iulie, pe României, carantină 741 de 58.991 de izolare la domiciliu sub medicală.

Arafat a trimis o circulară măsurile de carantină/izolare

Secretarul de de Raed Arafat a trimis, vineri, o prefecturi, prin anunță cetățenii nu fi carantină sau izolare, odată cu Oficial a de coronavirus. 

Circulara a prefecturi, de Comunicare Strategică nu a numărul carantină şi izolare.

„Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 414/11.03.2020 de carantină situaţia de urgenţă de sănătate determinată de infecţia cu Covid-19 şi prevenirii şi limitării efectelor epidemiei, baza căruia s-au instiuit/dispus măsurile de carantină/izolare se suspendă de drept, cu daca de 2.07.2020 la modificarea legislativ.

În concluzie, la domiciliu/carantinării instituţionalizate se suspendă (inclusiv s-a măsură anterior datei de 02.07.2020)”, se de şi de Şerban, Sănătăţii, Mediafax.

Recomandările se externează la cerere. Un al Constituționale cu Covid-19 s-au la spital. 

În acest caz, autorităţilor nu le au contact al cu COVID-19.

Recomandările se externează: autoizolare la domiciliu 14 zile; purtarea măştii spaţii închise; spălarea mâinilor; păstrarea distanţei fizice, enumerate circulara emisă prefecturi vienri, 3 iulie.

Cei se externează la sau părăsesc fi acuzați de bolilor. Cei părăsesc şi pozitivi cu COVID-19 bolilor: „În situaţia care, decursul 14 de la revenirea ţară sau de la contact cu un caz confirmat, SARS-Cov-2, intre sub incidenţa art. 352 Penal (zădărnicirea bolilor) şi consecinţele fapte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *