Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Pedeapsă aspră după ce a pierdut alegerile. Cum s-a răzbunat un primar pe localnici, după ce i-au reproșat că nu a făcut nimic pentru ei

Pedeapsă aspră după ce a pierdut alegerile. Cum s-a răzbunat un primar pe localnici, după ce i-au reproșat că nu a făcut nimic pentru ei

Tensiuni alegeri Giurgiu. Un primar satul Țepes, comuna Comana, le-a de hac nu i-au meritele. După ce i-au nu a nimic comunității, primarul satului și-a a plecat.

Oamenii s-au bănci la poartă

Nemulțumitului i se ia darul, spune o vorbă românească, s-a într-un sat Giurgiu. Unii oameni, nemulțumiți de actualul primar, s-au nu-l voteze, reproșându-i nu s-a zbătut lor.

Enache Aurel, primarul Comana

După alegeri, primarul din Giurgiu  s-a de nerecunoștința față de sa, s-a să-i pe localnici acolo unde tare.  le-a o lecție a nu informații false, smulgându-le banca fața porții stâlpii de iluminat.

Oamenii au vadă cu li se ia șansa de a la o șuetă cu vecinii de stradă ales, atunci au beznă.

Cum și-a explicat primarul localnicilor

După cele petrecute, a va sustrase, prin acest gest reieșind de bugetul primăriei.

„Le-am becul banca de la au zi, campanie, independent au nu am nimic.

În satul Țepeș am apă, am canal, am de comuna, cu centuri ocolitoare, am noi, am dispensar, am la dispensar, am la școli, am mijlocul comunei, am părculețe la parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, ei n-am nimic, am furat.

I-am eu o un bec, o i le la loc, vadă am ceva. Am cu 85%. Au nu am nimic. O le banca becul la loc, le-au văzut”, a declarat primarul.

Bărbatul a filmat răzbunarea a postat-o pe a precizeze  materialului o Abuz Comana. Daca nu cu rămâi la poartă”, potrivit Ungureanu, Facebook, citat de observatornews.ro.

Vezi imaginile răzbunării:

Abuz angajatilor Primariei Comana. Daca nu cu ramai fara banca si lumina la poarta

Publicată de Ungureanu Cristian pe Marţi, 29 2020

About BoTposter

Check Also

Arnold Schwarzenegger, operat pe inimă. Ce probleme de sănătate are actorul

Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, a fost supus la o nouă intervenţie chirurgicală. Fostul guvernator …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *