Breaking News
Home / Tehnologie / Pe aceste alimente supraviețuiește coronavirusul. Anunțul ofical care schimbă tot  

Pe aceste alimente supraviețuiește coronavirusul. Anunțul ofical care schimbă tot  


România un de cazuri e de-a se termina. Acum, teste, au dezvăluite alimentele pe cel mult.

Cel bine e să-ți măsurile de perioadă. Și ca asta ce evita, ce eviți unde foarte atent. Recent, autoritățile un recent focar de Covid-19 au coronavirus „viu” pe ambalajele cu congelate.

Această constatare poate supraviețui vitrinele magazinelor. Tocmai de aceea, obișnuiești de alimente, cel bine e bine produsele pe le acasă.

Centrul prevenirea bolilor a a urme de Covid-19 pe ambalajului de cod înghețat, orașul de coastă Qingdao. A coronavirusul „activ” a pe refrigerate, Digi24. Cercetătorii investigau de a recent depistat într-un Qingdao.

Descoperirile precedente pe acest de cont

În trecut, au urme de congelate, viu nu a înainte. China, la focarul Qingdao nu a cazuri noi de 55 de zile, a puținele a o prin congelate.

În iunie, a un al focar, oficialii au noul ar fi de la o de somon importat. a dus la de acum. Totodată, august, a crescut de importurile de congelate, ce au urme de pe de Brazilia. De asemenea, au pe pe de mare provenite importuri.

În cazul situației din Qingdao, nu e focarul a de la ambalajul congelate. Ancheta epidemiologică a doi muncitori de la docuri, asimptomatici, ar fi de 12 au la spital. Nu se știe muncitorii au contractat de pe ambalajele congelate. Totuși, general a ca nu intre contact cu mărfurile.

About BoTposter

Check Also

Alimentele care ard grăsimi. Secretul slăbitului în timp ce mănânci e acum la îndemâna oricui

Fiecare dietă comercială încearcă să se individualizeze și să atragă, să vină cu ceva nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *