Breaking News

Patru Focare De Coronavirus La Centrele Direcției Pentru Protecția Copilului Buzău. Unde E Cea Mai Complicată Situație | Ştiri, Știri România | Libertatea

“În urma seriei de testări începute în data de 18 iunie, în cadrul a patru unități au fost înregistrate câte cel puțin 3 cazuri angajați pozitivi, astfel că DSP a declarat focar, conform legislației. Dintre acestea, în cadrul unității de la Beceni, unde DSP a realizat testarea tuturor angajaților și beneficiarilor, au rezultat 7 beneficiari și 7 angajați confirmați cu coronavirus. Dintre angajații pozitivi de la nivelul DGASPC, aceștia reprezintă personal de îngrijire și administrativ”, precizează reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

Cea mai gravă situație se regăsește la complexul de la Beceni, unde sunt 17 bolnavi de COVID-19, dintr-un total de 56 de persoane, 32 de angajaţi şi 24 de copii beneficiari.

Ultimele 14 cazuri, 7 copii și 7 angajați, au fost depistate cu coronavirus duminică. Alte trei cazuri fuseseră înregistrate pe 25 mai, trei angajați fiind depistați pozitiv.

Toți cei 14 noi pacienți confirmați cu coronavirus sunt asiptomatici și au fost internați la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, spital-suport pentru COVID-19.

Conform datelor DSP, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 11 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Judeţul Buzău numără, conform raportării de duminică, un total de 522 de cazuri de coronavirus de la debutul pandemiei, cu 284 de persoane vindecate şi 12 care au murit, având COVID-19, dar şi alte afecţiuni grave.

Citeşte şi:

Femeie din Iași, externată după 60 de zile de spitalizare în urma infecției cu coronavirus. A deținut recordul la zile de îngrijiri

Sute de turişti au călcat cu maşinile şi rulotele plajele sălbatice din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

Suma plătită hackerilor de o universitate americană ale cărei studii privind coronavirusul fuseseră compromise

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan

PARTENERI – GSP.RO

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan


Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

HOROSCOP

Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *