Breaking News

Orban devine toxic pentru România, îndeamnă la anarhie!


 

Marcel Ciolacu spune poate fi de ordinii constituționale a de drept.

Reacția ce premierul i-a pe infectați cu noul coronavirus să nu respecte deciziile Constituționale responsabili spitale.

”Orban devine toxic fiindcă îndemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziți-l spuneți-i țara nu e o crâșmă! devine principala amenințare la adresa stabilității pandemie, aberant ca nu respecte deciziile Constituționale. Când era opoziție, lăuda la verdict PSD. Acum, spune Executivului a incompetent, judecătorii învinuiți România. De fapt, poate fi zădărnicește constituțională de drept. Este un anti-model le-o cu insistență”, a scris, sâmbătă, pe Facebook.

Liderul interimar al continuă critica la adresa premierului a legându-se de a surprins bând alături de alți miniștri, de prezența lui restaurante.

”Pentru PNL, firesc ai chef, la Guvern, sau corturi – restricții. Pentru liberali, firesc cu gașca asta. Pentru Orban, firesc ce fragment de lege convine, câștiga de pe urma ei. Am crezut episodul cu băuta de la a un caz nefericit, aceasta atitudinea a premierului față de față de lege. Poți să-l pe cârciumă, nu ai cârciuma el!”, a Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *