Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / orașul în care i s-a dat voie să activeze încă un an și jumătate

orașul în care i s-a dat voie să activeze încă un an și jumătate


Uber e o companie de ridesharing cărei au cam pus pe autoritățile de de business. Până autoritățile s-au e sau nu, licențele au locuri.

Uber are instanță. Pe le câștigă, pe nu. Uite, de exemplu, – unde compania de ridehailing a se războiască cu autoritățile, au suspendarea serviciilor. Pentru a activa acolo, are de o licență, nu i s-a de ușor.

La săptămânii, însă, s-au cumva, pe termen scurt. au obținut serviciilor de transport Londra, ce un a anulat interdicția aplicaţiei de ride-hailing de autoritatea de a capitala britanică.

Uber poate Londra

Instanța londineză a o nouă licenţă pe termen de 18 luni. ce, trecut, autoritatea for London a retras a doua oară licenţa Uber, oară refuzând reînnoiască licenţa a 2017.

Autoritățile vorbeau atunci „repetarea nereguli” au pus pasagerii pericol, după povesteam AICI. Potrivit autorităţii de reglementare, o deficienţă a a ca şoferi neautorizaţi îşi fotografiile şoferi şi transporte fraudulos cel puţin 14.000 de curse.

Judecătorul Tan Ikram, de la de Magistraţi Westminster, a are „suficientă încredere” „nu reprezintă un siguranţa publică”. „În deficienţelor istorice, consider poate deţine o licenţă de anggajarea de private” Londra, a afirmat Ikram decizia sa.

Noua licenţă a o perioadă de 18 şi de condiţii convenite de şi for London.

Nu e singura speță cu americanii s-au confruntat instanță. au cerut tratați drept angajați nu liber-profesioniști. Numai de e altul, nu se consideră companie de transport, ci intermediar clienți șoferi. Din acest punct de vedere, americanii au mereu de cauză instanță.

About BoTposter

Check Also

Ce sume de bani a dat Carmen Iohannis pe două ținute. Românii mănâncă o lună de banii ăștia

Deşi apariţiile sale au fost din ce în ce mai rare în ultima perioadă, Carmen …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *