Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Oamenii de știință spun că ar trebui să-i acordăm Lunii statut juridic, ca s-o protejăm

Oamenii de știință spun că ar trebui să-i acordăm Lunii statut juridic, ca s-o protejăm


Multe agenții Luna ca un de de utilizat avanposturi sau așezări pe termen lung. pe de știință, deoarece gheții sau a mineralelor ar prin contaminare sau distrugere directă.

Conservatoriștii au o perioadă destul de a reperele de pe – deci păstrarea siguranță o cu provocare. Dar, Flinders cercetatoarea Gorman au o destul de bună: ea argumentează într-un eseu The Conversation ar trebui Luna o persoană, legii.

Acordarea personalității o surprinzătoare, nu nemaiauzită. corporațiilor personalitate juridică, precum non-umane, Gorman. De exemplu, Whanganui Noua prin personalitate juridică, mandatarii său.

O a o planetă

Urmând model, susține Gorman, ar Luna de exploatări ar ține-o siguranță de precum recentul Executiv al președintelui Trump, a operațiunile lunare.

În eseul ei, Gorman prin juridic, a exemplifica cazul Lunii. Cu aceste vigoare, exploatarea planetei ar fi restricționată, a se asigura Luna nu distrusă acest proces. „Am abandona obligațiile ecologiile vii”, Gorman. „Ar trebui Luna ca o depășește pe le-ar le folosească”, ea.

Luna, cu cu regiunile permanent de la acesteia, au o poveste de spus. Mai mult, porțiunile de gheață polară, strălucitoare, nu creioneze o lunară, ci ofere indicii astrobiologice cu la vieții.

Pe măsură ce agenții se obiectivul de a crea pe Lună, de știință coloniștii supraviețui, odată ce acolo.

Experții au susținut gheața de pe suprafața ar fi adunată apă potabilă. Acum, susține potențialul al gheții polare mare a pericol, relatează Space.com, deoarece părți gheață ar risca restului.

 

About BoTposter

Check Also

Informații de ultimă oră despre Nicolae Botgros. Ce se întâmplă acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat și s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *