Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / “Oameni care au lovit în zona de stânga au venit acum la PSD. În politică trebuie să ştim să spunem NU”

“Oameni care au lovit în zona de stânga au venit acum la PSD. În politică trebuie să ştim să spunem NU”

Întrebată de Gâdea, cadrul interviu emisiunea Zilei, câte trădări a campanie electorală, Gabriela Firea a nu le poate număra.

“Când am mă simt de prieteni şi de ai mei, ai ieşit cu un de la adresa mea şi cu un de încercări de a mă ridiculiza ”în politică, nu suntem la ‘Trădaţi dragoste’ sau nu ştiu eu ce” – analogii a derizoriu declaraţiile mele. S-au mea au foarte multe probleme şi viaţa nu le va fi uşoară cu noul primar general.”

Gabriela Firea: “Prefer mi se ‘userista’ PSD-ului

Întrebată cel are a atacat-o în ultima perioadă este Robert Negoiţă, primarul 3, a da. “(Robert Negoiţă) A ieşit cu o declaraţie de dură, la adresa mea. În politică  se spune stăpâneşti arta compromisiului. Eu nu de acord. Mi se spune de “userista” PSD-ului. Da, prefer mi se “userista” PSD-ului, şi negru, nu am nuanţe. În politică, te prezinţi cu şi să-i respecţi pe ceilalţi, nu poţi compromisuri. Dacă le face, nu te miri te taxează.” 

“Domnii şi Negoiţă, precampanie şi campanie, s-au de adversarului, l-au pe Nicuşor Dan”

“Oameni au social-democraţie, au de stânga, au mine ca primar, au campanie şi acum au la PSD. De ce? Dacă 16%, ca la nu ne nimeni. După nu ne ‘bună ziua’. că PSD a cel mare Bucureşti, nu uităm realitate, am obţinut 33 de procente, de la cu 20 şi ceva, şi pe e cu 19%. suntem forţă Bucureşti, eu am obţinut 38%, acum suntem vizitabili. Şi ştim NU NU.”

“Cum mă eu ţară şi le ‘Fraţilor, ne-au nimicit şi Negoiţă, în precampanie şi campanie, s-au de adversarului, l-au pe Nicuşor Dan, au Guvernul, am obţinut un şi la majorităţi la Sectoare’. Nu se poate politică. Fără caracte, personalitate, o conduită, putem pozăm politică?”

“Nu ar fi o pe o urmăm. Noi le simpatizanţilor noştri s-a schimbat, demni, cu coloană vertebrală, ştiu şi câştige, ştiu şi piardă şi fac majorităţi cetăţeni, pe proiecte, nu duplicitari. Eu consider aceasta o duplicitară, consideri tu ţi se cuvine orice, momentul acel are de oferit”, a relaţia cu şi Negoiţă.

Totuşi, lasă de înţeles că, la un dat, formaţiunile de stânga s-ar reuni

“Eu alianţa stângii se PSD, formaţiunea a cele la guvernare, a creştere şi cel mare, de stânga. Nu am nimic împotrivă şi nu mă un providenţial. Eu alături de o echipă, nu un lup singuratic.”

1

“Nu resping cu Ponta, Negoiţă şi alţii. Spun împreună, împreună. Ei nu să-l susţină pe candidatul dreptei, dorind cu stânga. Este contra naturii ce au ei”, spune Firea.

 

 

Actualitate

29 Sep, 21:32

About BoTposter

Check Also

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Poreclit Corrado Cattani de România, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *