Breaking News
kitunghii.ro

O Tânără Cu Dizabilități Din Eforie Locuiește în Condiții Mizere și Strigă

answear.ro

De
Mihai Niculescu,

Bărbatul trecea întâmplător prin
zonă când a văzut grozăvia, a pus mâna pe telefon și a filmat
scenele, apoi a anunțat poliția.

Polițiștii au văzut condițiile în care locuiau cele două femei, și au anunțat Protecția Copilului, dar în urma verificărilor s-a stabilit că victima era majoră, în vârstă de 24 de ani.

„Din primele verificări au stabilit că nu ar fi vorba de o persoană minoră ci de una majoră, care locuiește împreuna cu mama sa în acea clădire dezafectată”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, potrivit Antena 1.

Asistenții sociali de la Protecția
Copilului Constanța nu au fost lăsați să intervină, a explicat
purtătorul de cuvânt al instituției.

„Protecția copilului a fost anunțată că familia locuiește acum la o nouă adresă și s-a deplasat la fața locului. Echipei nu i s-a permis accesul în locuință, mama tinerei de 24 de ani refuzând internarea acesteia într-un centru de specialitate, spunând că se va ocupa personal de îngrijirea ei”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt DGASPC Constanța.

Citeşte şi:

Un artist autodidact încearcă să „democratizeze” icoanele, în care aduce viața reală: „Am vrut să le dau o amprentă socială. Unii-și fac cruce, alții mă acuză de blasfemie”

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului

Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce morga dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă

HOROSCOP

Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă

Urmărește cel mai nou VIDEO

mondris.ro
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *