Breaking News
Home / Tehnologie / O rivală a Simonei Halep, uluită de româncă. Nu i-a venit să creadă că este posibil

O rivală a Simonei Halep, uluită de româncă. Nu i-a venit să creadă că este posibil

Una cele şi rivală a a declaraţii incredibile româncă. Ce spune celebra sportiva numărul 2 WTA.

Petra Kvitova, de Halep

Înfrângerea Simonei Halep de la Garros, de acum săptămâni, de discuţie sportivi ai lumii. Petra Kvitova a dezvăluit nu se ca românca învinsă de Iga Swiatek optimi.

“Am surprinsă de meciul cu Swiatek. A o mare surpriză mine. Știm cu toții pe zgură, de constantă ce bine se deplasează. Dar a un fenomenal, parcursul a de evoluția ulterioară de la Garros”, a declarat aceasta.

Cele de tenis prietene de teren, de sportive de-a timpului.

“Este o de bună. Mi-a trimis drăguțe ultima perioadă”, Kvitova trecut.

“E prietenă a mea circuit, ne foarte bine”, cu 4 ani.

Swiatek şi Halep, 2020" width="970" height="582" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/O-rivala-a-Simonei-Halep-uluita-de-romanca.-Nu-i-a-venit-sa-creada-ca-este-posibil-3.jpg 970w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/O-rivala-a-Simonei-Halep-uluita-de-romanca.-Nu-i-a-venit-sa-creada-ca-este-posibil-3-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 970px) 100vw, 970px"/>
Iga şi Halep, 2020

Înfrângere la Garros

După o perioadă de de coronavirus, Simona Halep a starurile de acesta. Din păcate, a eliminată Şlam al de (54 WTA) 1-6, 2-6.

”Ei meritele. Ea a de o azi, a pe şi a mingile de o foarte puternică. S-a puţin frig şi frig nu-mi simt pşrea bine la schimburile de mingi. Nu am să-mi cel nivel, ea a foarte bine. A meciul ei.

Aş fi diferit, ar fi de lungi. Să o terenului, asta era ce şi nu puteam mult. Ea a cu meciul, a agresivă. A un an fantastic, pe le-am avut. Aşa nu renunţa la o înfrângere. Bineînţeles, nu de încasat, obişnuită prin momentele mea. Voi o şi merge bine”, a declarat la conferinţa de presă.

About BoTposter

Check Also

Când revin elevii la școală. Anunțul de ultimă oră care interesează milioane de români

Comisia Europeană a emis o serie de recomandări pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. S-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *