Breaking News
Home / Tehnologie / o rețea cuantică e soluția perfectă pentru intimitate deplină

o rețea cuantică e soluția perfectă pentru intimitate deplină


Oamenii de știință au demonstrat o prototip sigure, nu vulnerabile fața atacurilor cibernetice.

Sistemul de „multiplexare” al de transportă informații mulți de dintr-o sursă centrală. au demonstrat tehnologia, efectele cuantice fibrelor optice Bristol, eficientă.

Dacă va fi lansat, ar conținutul sigur ce privește interceptarea, economisind, timp, câteva de lire pe de cuantice actuale.

Cercetătorii a fi mare de acest ar transforma online. „Aceasta reprezintă o ca internetul cuantic o realistă”, a autorul studiului, dr. Siddarth Joshi, la de tehnologie de inginerie (QET) de la Bristol.

„Până acum, construirea cuantice a costuri, uriașe, precum adesea a securității sale, scop. Soluția noastră scalabilă, și, cel toate, inexpugnabilă. un de captivant calea o pe scară largă a tehnologii.”
Dr. Siddarth Joshi

Tehnologia efectele cuantice, natura materiei la atomic subatomic, comunicații

În general, internetul se pe coduri a informațiile, ce ce pricepuți de sisteme. atacuri duc la confidențialității firmele globale, costând de lire sterline compromițând clienților. Având de crește, cuantica de de drept tehnicile de criptare.

Până fizicienii au o de sigură, sub de cheie, de lumină, fotoni, a informații. Procesul părți partajeze, interceptării, o utilizată a cripta decripta informațiile. Dar tehnică a doi utilizatori, o de mulți utilizatori. Pentru ca un de să-și informații reciproc, de exemplu, cu utilizator.

În ce cuantice au se construiască, la un cost de sau de lire sterline, a câteva puțin de 300.000 de lire sterline.

About BoTposter

Check Also

EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante ale fostei soții, cea care l-a denunțat pe interlop

Noi detalii șocante ies la iveală în cel mai controversat dosar de prostituție al ultimilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *