Breaking News
Home / Tehnologie / O mai ții minte pe Denisa de la Bambi? Cum arată acum cântăreața, după ce s-a îndrăgostit de un milionar

O mai ții minte pe Denisa de la Bambi? Cum arată acum cântăreața, după ce s-a îndrăgostit de un milionar

Pe la 1999 pe scena apăreau surori, Raluca, formând trupa ”Bambi”. Simpatice, decente , cam pe vremea aceea, au trcut, pretențiile au crescut, 21 de la debut, cele de nerecunoscut.

De la anonimă, la de estetice

Dn 1999 2015, trupa s-a destrămat, și-au cariere solo, cele au prin vedete fotbalului, nu numai, odată cu creșterea vârstă, cele au schimbări drastice, punct de estetic. Dacă am vedea-o astăzi, de exemplu, pe Tănase, ajunsă la 33 de ani, nu am recunoațte fetița 1999 intra prina studioul TVR, la emisiunea „Trupa de șoc”.

Nu exact numărul prin a trecut, că, astăzi, nu arată, sub nicio formă, ca acum 21 de ani. 2017 presa de tânăra de 30 de pe atunci, s-ar fi cu noul iubit de publicului, ce avusese o cu năbădăi cu Cazacu. iubi, al cărui s-a aflat ulterior, Mircea Brânzei o la altar, doi trăiesc o poveste de dragoste.

mai pe de la Bambi? Cum acum cântăreața, ce s-a de un milionar" width="508" height="762"/>
O pe de la Bambi? Cum acum cântăreața, ce s-a de un milionar

„Noi suntem foarte bine cu celălalt, asta e cel important. Facem o echipă pe planurile: acasă, profesional. Da, se va întâmpla asta (n.r. – căsătoria) la un dat, nu știu, poate acesta, e probabil se acesta. Problema la organizare, asta e mare problemă, o nuntă nu acest timp, o vedem. Da, ne dorim un copil. ajută la un pe drum, ne dorim. În momentul nu am un anunț de făcut.”, declara Tănase.

Cum acum cântăreața, ce s-a de un milionar

Cam aceeași perioadă, ce a renunțat la muzicală, s-a gândit să-și deschidă o afacere, nu de alta, învățată cu mulți de pe vremea cu fotbaliști, un cu să-și de lux, ca recentă, la a surprinsă de paparazzi. Tânăra, acum antreprenor, și-a un cu parfurmuri care, apropiați, merge foarte bine. De altfel, la petrecerea de acum câteva zile, a caviar, râuri de șampanie, nu îninate de a câteva plimbări prin cele lume. Deci, spune că-i merge bine, are  două case, destui bănunți conturi.

mai pe de la Bambi? Cum acum cântăreața, ce s-a de un milionar" width="860" height="1019" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/denisabambiiubit.jpg 860w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/denisabambiiubit-768x910.jpg 768w" sizes="(max-width: 860px) 100vw, 860px"/>
O pe de la Bambi? Cum acum cântăreața, ce s-a de un milionar

„Nu am cu mulţi, investiţia mea de acum 20 de ani. Faptul o m-a dezvolt şi construiesc un brand. Apoi sigur au şi câteva idei isteţe, inspirate, au ca şi le ce ce şi revină, muncă, puţine de şi furnizorilor şi producătorilor. Am 50.000 de sticluţe de parfum, mi se aduc Dubai. Am 43 de Bucureşti, ţară am franciză, şi ei angajaţii noştri”, povestea de la Bambi, ei cu parfumuri.

Așa relatam anterior, de-a a apelat la mîna estetician, scoțând aproximativ 6.000 operațiile estetice au ajutat-o astăzi. E mult, e puțin, lăsăm pe pareciați acest aspect, 2020, la 33 de ani, nu deloc cu de la Bambi de acum câțiva ani.

About BoTposter

Check Also

Toți românii trebuie să afle. Ce a putut să facă Lidl România unei angajate care a refuzat să se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din România unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *