Breaking News
Home / Stiri Noi / O echipă de control DSP și a Poliției, dată afară din Primăria Mărăşeşti chiar de primar. Edilul, viceprimarul și secretara, prinși fără mască

O echipă de control DSP și a Poliției, dată afară din Primăria Mărăşeşti chiar de primar. Edilul, viceprimarul și secretara, prinși fără mască

Când Direcţiei de a primărie, primarul, viceprimarul şi nu mască de protecţie. Mai mult, edilul de la Mărăşeşti s-a adresat reprezentanşilor şi “într-un nepoliticos, spunând el hotărăște”, se într-o de pe a Vrancea.

În cele urmă, primarul Valerică i-a afară instituţie pe doi, a amendat.

“În zilei de 30 octombrie 2020, un al de un agent al au verifice de respectare a de siguranță epidemiologică publice, respectiv Mărășești. 

Controlul a baza HG 856 14 octombrie 2020, cu se pe stării de şi efectelor de COVID-19, baza Legii 55, 15 2020, efectelor de COVID-19.

Primarul, viceprimarul şi secretara, prinşi mască

La instituție, doi ai de au nu mască i s-a cerut se conformeze stabilite. Pentru ușa de la biroul primarului era deschisă, doi s-au recomandat au că, de asemenea, primarul viceprimarul nu purtau mască de protecție. 

Când angajata i-a de ce nu mască, primarul Valerică s-a adresat doi într-un nepoliticos, spunând el hotărăște. Angajata a a motivat prezența sa, menționând are verifice de respectare a publice. 

În momentul i-a adresat edilului respectării legii, a un de furie a poftit-o afară pe angajata DSP. Nici agentul de la nu a bine, primarul adresându-i-se într-un nepoliticos dându-l afară pe el instituție. 

DSP Vrancea: Chitic, într-un de furie, i-a afară pe doi 

Situația de la a prezentată, de altfel, cadrul Situații de Urgență 30 octombrie 2020.

Față de cele constatate, a proces-verbal se va aplica UAT de siguranță epidemiologică. 

Din păcate, abateri de la de şi a efectelor s-au la instituții județ, de atrăgând atenția nu respectă prevederile la se expun, sănătatea a cu contact, de sau familie.

Vom cu detalii ce privește controalele efectuate”, anunţă de Vrancea, sâmbătă, pe Facebook.

About BoTposter

Check Also

Ciolacu: Singurul vaccin anti-Orban este votul. Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viaţa înapoi

Potrivit lui Marcel Ciolacu, Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *