Breaking News
Home / Stiri IT / Nubia Watch demonstrează avantajele ecranelor flexibile, atunci când sunt purtate la mână

Nubia Watch demonstrează avantajele ecranelor flexibile, atunci când sunt purtate la mână

Probabil nicio nu poate ilustra bine inteligente, precum devenind dintr-o versatile ar fi spațiul cardan de tradițional.

Bazate pe un concept diferit de cel al pliabile, dispozitivele de flexibil țintesc maximizarea suprafeței de afișare de carcasă non-rigidă serveau inițial scop. Astfel, poate fo un la mână a dispozitivului, devenind o extensie a acestuia.

Nubia Watch, un evoluat

Cu futurist, nu pe primul dispozitiv de acest tip, demonstrate la de prototip cu mulți înainte, niciunul reușind fiabilitatea de la un produs comercial.

Aflat, de fapt, la a doua generație, Nubia Alpha, un precursor OELD flexibil pe o carcasă semi-rigidă, cu o brățară voluminoasă, un veritabil. Nici de nu i-a de mare ajutor, ieșind ca un promițător, eșuat.

Bazat pe design, într-o variantă bine finisată, principală pe centrală a ecranului, orientată fața utilizatorului. În schimb, închietura mâinii ca o extensie nu ca un întreg, afișând informații puțin vizuale atenția porțiunea centrală.

Venind cu lecția bine învățată, producătorul a prevadă opțiuni personalizare, pe dedesubtul de detașabilă. Bazate pe un personalizat, fi ca personalizare, dintr-o varietate de texturi pe site-ul producătorului.

Cu de 260 China, cele evoluate de acum, cel puțin pe de hardware. Din păcate, produs piețele internaționale nu cunoscută, deocamdată.

About BoTposter

Check Also

Huawei testează ”lentile lichide” pentru următoarea generație de camere foto

Cel puțin la gama de top, telefoanele Huawei pregătite pentru lansare în 2021 ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *