Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Nu trebuie renumărate voturile la Sectorul 1. PSD a rămas în anii ’90 în materie de comportament electoral

Nu trebuie renumărate voturile la Sectorul 1. PSD a rămas în anii ’90 în materie de comportament electoral


 

„La 1, (candidatul la Local 1 – n.r.) nu se ducea la doi şi pe mine nu mă suna nu e nicio echipă de sacii cu voturi, am fi la cine ce nenorocire. (…) Nu renumărate voturile, se de procesele-verbale s-au de la secţiile de votare. Renumărarea se condiţii, identifici patru-cinci situaţii au nişte au făcute”, a declarat un de televiziune.

Ludovic a „a ’90 de comportament electoral”.

„Reprezentanţii secţiile de au instructaj special numărul de sau numărul de candidaţilor, vize de flotant… (…) Ar trebui filmate, asta am întotdeauna, de a se filmeze, se buletinele, legii. Sunt situaţii preşedinţi ai electorale, secţiilor de votare, care, la urmă, decid, nu respectă legea. (…) În procesele-verbale ca nu la sfârşit. În se umblă la jucător, omul primeşte un şi nu-l găseşte secţie. (…) S-au voturi, ăsta adevărul, cu bani, bineînţeles. (…) Ştiţi e, orbul, scoate-i ochii! (…) Au acum pesediştii, nu au obişnuiau ei ziua cu de suveică, nu. În au făcut-o câteva înainte, pe cu mâna pe Biblie, pe alţii fotografieze votul”, a Orban.

About BoTposter

Check Also

“Ne-am apropiat de o limită”

„Procesul acesta nu s-a oprit și probabil până spre sfârșitul lunii decembrie, în lipsa altor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *