Breaking News

Nu țineți cont de deciziile CCR, fiți responsabili și rămâneți în spitale!


 

„Recomandarea mea e respecte reglementările vigoare, a se pe pe ceilalți. Cât ai cu maxim sau contact cu infectate, urma se constată asta, e infectat, izolare. E cererea, recomandarea, rugămintea mea nu țină de deciziile Constituționale, responsabil, ca acum va exista o perioadă va exista o lege, aici de Parlament

CCR nu e la decizie zădărnicește a apăra sănătatea cetățenilor. Între starea de de a anulat amenzile a baza fuseseră vigoare”, a declarat, sâmbătă, Orban, la un TV.

Cererea premierului creșterea de la o zi la alta a de cu SARS-CoV-2 a implicit a solicitării România. de paturi de la sectiile de a scăzut foarte a ministrul Sănătății. Potritivit bilanțului coronavirus de sâmbătă, 4 iulie, ce sâmbătă, de la au 28.582 de cazuri de cu noul coronavirus. În de 24 de ore, de vieri au raportate 416 cazuri de şi 23 de decese. De la epidemiei, au murit 1.731 de COVID. Pe de parte, pozitiv, 20.861 au externate, 19.854 de 1.007 asimptomatici, externați la 10 depistare.

Potrivit anunțului ministrului Sănătății, numărul locurilor la scăzut la acest au de spitale. o rată de a COVID-19 de la 0,6-0,7 la 1,4, existând focare, a declarat ministrul Sănătății, Tătaru. 

Nelu a anunţat pregăteşte un proiect de lege a fi clarificate noțiunile de transmisibilă, de izolare de carantină, urma Constituționale, a nu fi prin ordin de ministru. În plus, a spus, ca șeful Executivului, că, situația o va impune, starea de va fi prelungită.

Mesajul premierului de nerespectare a ce judecătorii constituționali au instituirea, prin ordin al ministrului Sănătății, a pe neconstituțională. Potrivit CCR, nu se restricționa fundamentale prin lege, nu prin ordin de ministru. a contestației Poporului, Weber, cu la neclaritatea articolului 25 reforma sănătății, lasă ministrului ordin a carantinei, izolării/internării, ca prevenție anti-COVID-19. a declarat la data sesizării, pe 27 mai, reglementarea, libertatea a cetățeanului, prin lege, neconstituțională. singurul Europeană a şi pe perioada stării de urgenţă şi pe perioada stării de infectate, nu au simptome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *