Breaking News
Home / Stiri Online / Nu școala afectează creșterea numărului de cazuri. Pericolul este dincolo de poarta școlii

Nu școala afectează creșterea numărului de cazuri. Pericolul este dincolo de poarta școlii


 

„S-au măsurile de siguranță. Există dezinfectanți, elevi, se mască, profesorii foarte cu acestor reguli, deci nu școala influențează creșterea de îmbolnăviri. de poarta școlii”, a declarat ministrul Educației, seară, la un TV.

„Am apel la respecte de prevenire.Este ca nu clasă copilul poarte mască, respecte regulile, la față de colegi, ci atunci părăsește școala”, a Anisie.

Despre cele 4.000 de se online, ministrul Educației a explicat „unele rata a 3 la mia de locuitori, au 3 îmbolnăviri. Există acest roșu , 14 zile, nu s-au definitiv.

În aceste 14 o reevaluare de Publică, cu Școlar, se reanalizează cadrul Județean  Situații de Urgență sau cadrul Municipiului de la caz, la caz se va o decizie”.

Potrivit anunțate de Ministerul Educației, 3.393 unităţi de învăţământ ţară îşi desfăşoară Scenariul 3 (online), 4.959 – Scenariul 2 (mixt)  9.304 – Scenariul 1, cu zilnică (faţă faţă) a preşcolarilor şi elevilor, cu şi de protecţie sanitară.

About BoTposter

Check Also

Vineri, ora 18:00 – “Culiesele statului paralel”: Avocată lui Cristian Rizea vine cu detalii uluitoare, în direct de la Chișinău

Avocata fostului parlamentar roman in direct de la Chisinau ne aduce vesti senzationale. Scrisorile lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *