Breaking News
Home / Stiri Online / “Nu este exclusă întreruperea activității”

“Nu este exclusă întreruperea activității”


Presedintele Sanitas, Barascu, sustine ca 40.000 de mebri ai au raspuns astazi demersului federatiei, subliniind ca acestia decisi sa mearga cu protestul pana cand le un raspuns la revendicarile lor. 

“Astept o intalnire cu premierul se ca va saptamana datorita (se refera la ca s-a autoizolat dupa ce a in contact cu o persoana confirmata cu -n.r). Astazi numarul protesteaza a depasit 40.000. Sunt cu aceeasi decenta deservi pacienti, vom merge departe. Sunt cereri de respecatre a si ca nu toti colegii au stimulentul de 2.500 de lei, asistenta sociala nu au nimic. (…) eroii la fac referire autoritatile?”, a afirmat presedintele Sanitas.

Intrebat daca luata in intreruperea activitatii, Barascu a afirmat ca “nu exclus acest lucru”. “Pasul doi vom picheta sediile isntitutii precum Sanatatii, Guvern, Parlament. (privind intreruperea activitatii – n.r.) le ia National. Nu exclus sa intrerupem activatea. Pacat de simt aceasta povara numiat pandemie”, a acesta. 

Potrivit postat, astăzi, pe de al organizației reprezintă 100.000 de de unitățile sanitare, cele de asistență medico-socială cele de asistență socială, de 32.000 de SANITAS 420 de instituții de sănătate asistență județele au declanșat, ieri, greva japoneză.

 

“Nu au la de muncă, au sarcinile sunt, incontestabil, de ce privește de muncă vigoare! Astăzi următoare, aproximativ de cele 420 de instituții sănătate asistență protesteze. De suntem nu ne vom decente de muncă, cele sisteme legislației cu caracter salarial”, se mesajul citat. 

About BoTposter

Check Also

Primarul general Nicușor Dan, anunț despre testarea bucureștenilor 

  „Un test PCR este 50 de euro. Ca să faci asta la nivelul Bucureştiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *