Breaking News
Home / Stiri Noi / Nu combina ouăle cu acest aliment! Greșeala pe care toți o facem în bucătărie. Nutriționiștii avertizează

Nu combina ouăle cu acest aliment! Greșeala pe care toți o facem în bucătărie. Nutriționiștii avertizează

Oul un produs de alimentaţie, cele timpuri, bogăţiei nutritivi indispensabili organismului, dar şi a de asimilare a nutrienţilor compoziţia sa.

Dacă obișnuiești omletă la dejun, ai mare grijă cu ce ouălele. Potrivit nutriționiștilor, brânzeturile un pericol atunci cu ouăle. Digestia va fi îngreunată, corpul va o de oboseală.

Deși cu de sățioasă, aceasta sănătate. Medicii brânza cu legumele proaspete, a evita problemele de sănătate.

O combinație nefericită de ne ferim ouă, carne. Și aceasta poate la stomac.

„Ouale, lactatele concentrate. Stomacul nu poate de un de mâncare timpul mese. Una cele combinații carne+lactate. În contact cu sucul gastric, proteina un pe carne, aceasta se va foarte greu”, explicația Trifu. Asocierea de lactate ușor de digerat atunci se legume crude, cu un crescut de apă.

televiziune a si ce emisiune va prezenta" alt="surpriza de proportii denise rifai revine cu ce a si ce emisiune va prezenta" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/15/surpriza-de-proportii-denise-rifai-revine-cu-ce-televiziune-a-semnat-si-ce-emisiune-va-prezenta-671346.jpg" width="600" height="334"/>
Actualitate

15 Iul, 14:19

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor măsuri pe care le va lua PSD dacă va câștiga alegerile

Președintele PSD a precizat că sănătatea, educația și economia vor fi prioritățile PSD, în cazul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *