Breaking News

Noua producție a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanți oameni din show

Antena 1 a o nouă producţie. cine importanţi show! mare.

Antena 1, o nouă producţie – “Adela”

Antena 1 a un produs de şi Film Production. “Adela” va ca protagonişti pe Moşneagu, şi Alecsandru Dunaev şi o “This Is My Life” (O hayat Benim).

„Sunt foarte bucuroasă o interpretez pe Andreea, protagoniştii al la 1. un destul de jucăuş. Cu o inteligenţă nativă, pe o foloseşte a-şi scopurile, sau rele, împreună. Îmi foarte personajul lasă de şi joacă.

E o mine acelaşi şi spune am marele particip la casting de stării de urgenţă. Bucuria revenirii pe de filmare a cu mare. Sunt recunoscătoare am alături de mine nişte extraordinari, de la am foarte de învăţat şi o echipă foarte şi foarte deschisă!”, a declarat Moşneagu.

producție a 1. show" width="1024" height="683" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Noua-productie-a-Antenei-1.-Cine-sunt-cei-mai-importanti-oameni-din-show-1-1024x683.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Noua-productie-a-Antenei-1.-Cine-sunt-cei-mai-importanti-oameni-din-show-1-768x512.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Noua-productie-a-Antenei-1.-Cine-sunt-cei-mai-importanti-oameni-din-show-1.jpg 1068w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Noua a 1. show

Personajul principal, de Oprea

Mara îşi odată cu personajului “Adela”, o fată doreşte jurnalist.

„Adela, personajul căruia viaţă şi personajele poveştii o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, îşi doreşte jurnalist. O fată foarte drăguţă şi simpatică, cu lumea, nu i se aceste lucruri. e de om nu şi nimic. Cre înveseleşte spiritele prin ei şi prin simţul umorului, asta nu le bine tuturor. Am foarte emoţii am aflat fi serial, am mine întreaga echipă mă ajută foarte mult!”, spune Mara.

Care povestea de pe 1

Noua producţie va fi vizionată pe 1 spune povestea a surori, şi Andreea, au află ele fata om bogat. Mama două, o avară, o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, cu avere. moştenitoare este, însă, Adela, e minţită remuşcări şi de sa vitregă.

„Am foarte la veştii eu am cel lui Mihai. Ce acum personajul foarte complex, de întreaga poveste foarte şi foarte complicată.

Mihai un foarte determinat, foarte bine succesului şi e dispus a-şi planul lui la sfârşit. Promit întreaga poveste o cu la gură!” , spune Alecsandru Dunaev său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *