Breaking News
Home / Stiri Noi / Noile decizii adoptate la Politica Agricolă Comună pentru sprijinul agricultorilor şi crescătorilor de animale

Noile decizii adoptate la Politica Agricolă Comună pentru sprijinul agricultorilor şi crescătorilor de animale

Lansată 1962, politica comună (PAC) un agricultură societate, agricultorii săi. Ea la european UE.

„Cred nu uităm Politica Agricola de o de sprijin, şi crescători de a zi, şi intregii lumi, de caliate la un preţ rezonabil”, a spus Juan Ignacio Zoido Alvarez  

PAC are şi o de de mediu ca îmbunătăţirea calităţii mediului a climatice. Afectaţi de agricultorii şi crescătorii de solicită a livreze europenilor

 „Agricultori şi crescătorii de au juste. Au cerut salariale, au cerut o creştere a preţului. Nu au tolereze inechitabile administraţiei şi totuşi a criza sanitară, s-au dus la şi s-au ocupat de ele. Şi au demonstrat furnizarea de europenilor. urmare, ca PAC recunoască, de asemenea, acest efort al atâtor şi crescâtori de întrega Unieune Europeană”, a Juan Ignacio Zoido Alvarez la emisiunea „beEU”

Schimbare de paradigma, precedent

„A trebuit la un populari, socialişti si Renew 30% deoarece poziţii direcţionate. Pentru de PAC ei o de mediu. Iar politica de mediu legi, şi se dezvolta. Cred de a poveri, cerinţe şi spinarea cu puţini o greşeală foarte gravă” a europarlamentarul Juan Ignacio Zoido Alvarez.

31 de de nu au suficienţi a cumpăra de caliate

Juna Ignacio Zoido Alvarez spune un încăt toţi europenii la de caliate funcţie de posibilităţile  economice europenilor.

„Trebuie ca şi zootehnice se adapta şi, prin puţină răbdare, acelasşi reinnoim de mediu şi de a colabora la de mediu”, a Juan Ignacio Zoido Alvarez la emisiunea „beEU”.

Europarlamentarul de părere ar trebui de consumatori. Dacă autorităţile continuă vină mereu cu controlae distruge. Asociaţiile de de active aşa să aibă discuţii constructive cu ministerul Agriculturii”, a europarlamentarul Buda, emisiunea “beEu” de la Antena3.

 

About BoTposter

Check Also

Klaus Iohannis: Poate reușim până în vara anului viitor să terminăm de tot cu această pandemie

”Haideți să fim solidari cu sutele și miile de voluntari, cu miile de medici care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *