Breaking News
Home / Tehnologie / noile date confirmate de cercetătorii NASA

noile date confirmate de cercetătorii NASA


Următorii astronauți pe Lună ”consuma” apă de la fața locului, de NASA.

Cantități semnificative de apă au de cercetătorii NASA. Ea se află sub solidă, înghețată, pe suprafața a Lunii, pe luminată de Soare. Stocată într-o multitudine de mini-cratere, curată, experții ar fi utilizată de astronauți vor merge pe Lună.

Ca referință, perioadă a se misiune pe lună. Dacă merge bine, 2024, Agenția Spațială Americană o un pe lună, oară 1972. Ca referință, la actuală, 12 au pe au aselenizat 1969 1972.

Practic, se luminate de pe suprafața Lunii, prezența ei nefiind limitată polare umbrite. au de Stratospheric for Infrared Astronomy (SOFIA) al NASA.

Partea a acum ușor accesibilă. Inițial se craterele adânci, periculoase, polilor. se știe răspândită o cratere puțin adânci, cu ușurință.

Este de reținut nu înghețată precum pe o congelator. Apa de pe micro-cratere se la o temperatură de -240 de grade Celsius, considerându-se cele reci solar.

Gheața nu va fi a apă de băut, moleculele ar fi ”sparte” prin procedee de de oxigenul ar fi ca astronauții respire. Hidrogenul oxigenul ar fi a revenirea pe Marte, fi puține de pe Terra, ar simple. Evident mulți se la etapa aceea.

About BoTposter

Check Also

Dramă la funerariile lui Diego Maradona. Poliția a acționat în forță, fanii au răbufnit

Milioane de oameni din întreaga lume plâng după moartea lui Diego Maradona, cel mai mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *