Starea Vremii Online

Breaking News

Nodul Nord în Gemeni. Schimbări radicale în viața zodiilor. Horoscopul cumpenelor


Nodul Nord se va afla în constelația Gemenilor până pe data de 18 ianuarie 2022, iar această perioadă de grația va reprezenta o adevărată inițiere pentru multe semne zodiacale.

Berbec

Nodul Nord în Gemeni îți stimulează capacitățile de comunicare și persuasiune, așa că vei putea pune în practică orice afacere, vei putea să-ți vinzi serviciile la prețuri avantajoase sau să dai frâu liber creativității tale. Este momentul ideal ca să scrii o carte, să înregistrezi un disc sau să organizezi un curs care să schimbe concepțiile oamenilor. Nodul Nord în Gemeni este despre schimbare amplă, așa că s-ar putea să te dedici unui rol mai activ în comunitate, mai ales că Nodul Sud în Săgetător îți facilitează conectarea cu persoane semnificative, ce te vor ajuta să-ți pui în practică planurile. 

Taur

În cazul tău, Nodul Nord în Gemeni este despre stabilitate financiară, despre oportunități profesionale și flexibilitate de acțiune. Vei găsi o oportunitate extraordinară de a-ți pune în practică pasiunile și talentul chiar la locul de muncă și vei putea câștiga în sfârșit bani făcând ceea ce îți place mai mult. Capacitatea ta de a stabili parteneriate profitabile te va ajuta să-ți extinzi aria de acțiune sau să găsești mai multe oportunități pentru inițiativele tale. O influență importantă a Nodului Nord în Gemeni o vei resimți în sfera romantică, unde trebuie să schimbi ceva la atitudinea ta dominatoare, pentru a aduce armonie în relație. Citește continuarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *