Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Nicușor Dan, lovitură dură pentru bucureșteni: “Nu am spus niciodată că voi veni cu soluții minune”

Nicușor Dan, lovitură dură pentru bucureșteni: “Nu am spus niciodată că voi veni cu soluții minune”

Vestea primar a de bucureșteni au visat, sfârșit, la apă căldură, pe timpul iernii. Cu acestea, problemele la de nu fi rezolvate noapte, anunț un de nemulțumiri cetățenilor.

Nicușor transparență implicare

Noul primar al a seară, cadrul emsiunii „Legile Puterii”, de la Plus, exista cu căldura, va moment, resimtă puțin problemă.

Nicușor Dan a declarat nu a durabile, noapte, schimb, se poate implementa un adecvat acestor avarii, o rezolvare a acestora.

“În ce privește căldura caldă, nu am o cu minune. Dimpotrivă, am o pe termen o pe termen mediu. Problema pe termen e iarnă.

N-o nu fi avarii, fi iarnă. Am spus-o campania electorală. Ce e vom un adecvat al avariilor, intervențiile pe se posibil. vom cumpăra materiale, vom intervină, vom de a avariilor. Și vom comunica cu bucureștenii”, a declarat Dan, la Plus.

Primarul a că, curând, la de la va cineva, ce acum nu s-a întâmplat.

“Din momentul fi primar al Capitalei, 10-12 zile, ce se va întâmpla câteva momentul va fi se va la telefon, momentul un de al la nu nimeni”, a acesta.

Sistemul de la pământ

În zilei de marți, Nicușor Dan a a o cu administratorul special al ELCEN, Creţu, a se ce se află de București. Din păcate, s-a mari, ce a repara aceste defecțiuni majore.

„M-am (marţi – n.r.) cu Creţu, administratorul special al ELCEN, specialiştii de al Capitalei. Am s-a de termoficării şi m-am de Bucureşti e într-o situaţie foarte dificilă”, a Nicuşor Dan, pe Facebook.

About BoTposter

Check Also

Scoțienii l-au desființat pe Ianis Hagi. Jurnaliștii britanici, reacție fără precedent

Ianis Hagi, criticat de scoțieni. Presa din Regatul Unit l-a pus la zid după evoluția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *