Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Nicio persoană nu are calitatea de suspect sau de inculpat

Nicio persoană nu are calitatea de suspect sau de inculpat

Mai mult, Secţiei militare s-a in rem  (n.r. cu la faptă) infracţiunile de vătămare corporală culpă, acestea au extinse infracţiunea de nerespectare a de şi sănătate muncă, Mediafax.

„În cauză nu s-a in personam. Începerea a in rem, sub infracţiunilor de vătămare corporală culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi 3 şi sub de nerespectare a de şi sănătate muncă, prev. de art. 350 alin. 1 şi 3 penal. (…) Numele şoferilor implicaţi accident nu fi comunicate, cu menţiunea nicio nu are de suspect sau de fază a cercetărilor”, ai General.

Miercuri, 9 2020, emisiunea „Marius Tucă Show”, News, Nica, procurorul militar de la de pe Bucureşti, cel a instrumentare o zi dosarul accidentului, a declarat şi pe 3 2020, atunci i-a repartizată cauza, era in ( n.r.cu la faptă), ca prezent.

Procurorul a dezvăluit, pe News, la 5 a ministrul dosarul nu cuprindea nicio a implicaţi, a martorilor, nu conţinea imaginile de zile, a verbal de constatare de la faţa nu fusese şi de ofiţerul accident- se afla spital, 30 pe 3 nu informase de pe Bucureşti cu accidentul, deşi de Protecţie şi are obligaţie legală.

George a declarat ministrului nu al dosarului.

„Am reţinut şoferul se numeşte parcă Lupu. Am dosarul fix o zi, a doua zi mi-a ordonanţă de a cazului. Nu s-au de Poliţie. Nu nicio declaraţie a lui la dosar. Procesul de constatare era la dosar. nu au de acel verbal. Conform de Procedură Penală, Poliţia le ia nişte declaraţii. se declinării dosarului. nu la dosar”, a declarat procurorul Nica, News.

„În verbal era menţionat de Bode?”, l-a pe moderatorul Tucă. „Nu, nimic”, a acesta.

Deşi solicitată baza legii, Secţia militare nu a au şi data la au acestea. Până prezent, de Protecţie şi nu a la solicitarea baza 544/2001.

Accidentul de produs de un Touareg al Serviciului de Protecţie şi Pază, un şi a şi ministrul a acum 13 zile, comuna Drăganu, judeţul Argeş.

Actualitate

11 Sep, 16:30

About BoTposter

Check Also

Şefa UPU de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, internată la Reanimare, cu COVID-19

Şefa Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean din Ploieşti este internată la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *