Breaking News
Home / Stiri Noi / Nelu Tătaru: “Vor fi impuse restricţii suplimentare, în funcţie de evoluţia pe zone”

Nelu Tătaru: “Vor fi impuse restricţii suplimentare, în funcţie de evoluţia pe zone”

“E ce ce situaţia ţara şi Europa. cazuri, se merge la 50.000 pe zi Franţa, la 26.000 Britanie, 21.000 Italia, 20.000 Spania. Sunt evoluţii doi, pe lipim de de la noi. nu ne gândim de la sărbători, ne gândim la săptămână. După ştiţi, parte.

Dacă restricţii, le la local. Avem de 48 de informaţia primită de la 24 de ore, autorităţile cele evoluţia pe cele 48, impunând restricţii. şedinţe seară la intervenţiei, vom şi restricţii suplimentare, adaptate funcţie de la nivelul judeţ şi al localităţi”, a subliniat Tătaru, Agerpres.

Referitor la situaţia spitalului de la Iaşi, unde au o de disfuncţionalităţi, ministrul a afirmat de va fi suplimentar, va completa 20 de paturi de intensivă, ca fi funcţionale cele 48 de paturi.

Nelu Tătaru a şi de soluţii decongestionarea unităţilor de primiri urgenţe spitale, unde cadrele au nu fac la mare de pacienţi, afirmând acest se va la testărilor rapide.

“Ne-am gândit la decongestionarea acestor unităţi de primire urgenţe prin teste de de fi 43.000, ca urmează un de teste. izolare aceste unităţi de primire urgenţe fi rapid, sau negativ, şi atunci merge locaţiile specifice”, a Tătaru.

Diferenţele de infectări ţării nu au cu numărul de teste

Ministrul Sănătăţii a menţionat diferenţele de infectări ţării nu au cu numărul de teste.

“Ţin de transmiterea comunitară. Indiferent teste vom face, vom prezenţa unităţile de primiri urgenţe, prezenţa intensive, prezenţa secţiile de boli infecţioase fi aceleaşi. cazuri se la unităţile de primiri urgenţe testate sau netestate. de primire cele aceste incertitudini”, a explicat ministrul.

Nelu a prezent, sâmbătă, la Vaslui, la o cu prefecturii şi DSP, cu a o a şi a capacităţii de tratare la nivelul judeţului, şi a de extensie pe paturi de intensivă.

În prezent, la COVID-19 20 de paturi, de extensie de 30 de paturi. Capacitate de tratare există, ministrului, şi la nivelul Vaslui, prin Spitalul Judeţean de Urgenţă, rezervă Spitalul municipal Huşi, va bolnavi infectaţi cu noul coronavirus pe Secţia ATI, situaţia o va impune.

 

About BoTposter

Check Also

Președintele Academiei intervine în scandalul dintre autorități și credincioși: Să rămânem fideli valorilor noastre!

  Într-un mesaj pe Facebook, intitulat generic “Gând la mare praznic”, Ioan-Aurel Pop spune că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *