Breaking News
Home / Stiri Noi / Neil Young va lansa pe 19 iunie ”Homegrown”, un album înregistrat în urmă cu patru decenii

Neil Young va lansa pe 19 iunie ”Homegrown”, un album înregistrat în urmă cu patru decenii

Cântăreţul canadian a anunţat pe 19 va “albumul pierdut” “Homegrown”, a cu 46 de şi acum nu fusese publicat, relatează EFE.

Compania discografică Warner a marţi acest anunţ urma lanseze la doi “Harvest” (1972), l-a păstrat arhiva sa urma emoţional o despărţire dragoste.

“Este un de şi explorări. O a ascunsă de patru decenii. Mult personal şi revelator a fi vremuri”, a autorul “Rockin’ In The Free World”.

Albumul a 1974 şi 1975, banda a restaurată de Hanlon şi masterizată de Bellman.

 

Neil Young, a producţie drept o punte “Harvest” şi “Comes A Time” (1978), a acest de lui Levon Helm, T Himmel, Emmylou şi Robertson.

Primele ştiri de acest au luna decembrie, muzicianul a pe site-ul o listă cu 29 de materiale fac arhiva sa şi a citat “Homegrown” ca o producţie “cu un de vinil, ar fi trebuit fie”.

Alte materiale pe listă şi albumele “Chrome Dreams”, 1977; “Homefires”, 1974, şi “Island in the Sun”, editat 1982 şi cuprinde piese memorabile, precum “Soul of a Woman” şi “Like an Inca”. AGERPRES/(AS-autor: Nicolaescu, editor: Moise, editor online: Aruştei)

 

Sursa foto:  Neil – Reprise / Facebook

Conținutul website-ului www.agerpres.ro informării publice. Toate informaţiile pe acest de de dispoziţiile incidente. Sunt copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi de a conţinutului website. secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de ştirilor AGERPRES, contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii reprezintă dumneavoastră de a termenii şi ce priveşte pe www.agerpres.ro.

About BoTposter

Check Also

În plină pandemie, Spitalul Universitar nu mai face investigații RMN: ”Nu se mai fac la noi. Căutați în altă parte!”

Discuție: Reporter – Angajată spital Reporter: Aș dori să fac o programare pentru un RMN. Angajată: Nu se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *